2020. április 22., szerda

Budapest Vintage régi képeslapos öröknaptár - spirálos, kétnyelvű naptár kivágható lapokkal -65% - Jelenlegi ára: 700 Ft

Bolti ára 1890 ft.  Vatera ár 800 ft.
Ez a különleges falinaptár Budapest régi fénykorából villant fel egy-egy csodás ritka képeslapot. A felvonultatott felvételek közül a legrégebbi 1902-ből származik, és az Iparművészeti Múzeum környékét ábrázolja, amikor még ősrégi villamosok és konflisok rótták az Üllői utat.
A békebeli séta érdekességét a Balázs D. Attila válogatta képanyag és az író érdekes leírásai szavatolják, amelyek angolra is le lettek fordítva. Ezek a régi képes levelezőlapok sajátos formában tárják elénk annak a Budapestnek a hangulatát, amely akkoriban Európa egyik legtisztább, legrendezettebb és legélénkebben fejlődő fővárosa volt, s melynek méretei manapság is tükrözik, hogy nem a mai kis területű ország központjának épült.
Ez a spirálos öröknaptár kiváló ajándék lehet szeretteinknek, céges ügyfeleinknek, kétnyelvű volta miatt pedig külföldi ismerőseink is haszonnal forgathatják. A kiadvány külön érdekessége, hogy a fotók kivághatóak és képeslap formájában továbbküldhetőek szerte a világba.
Méret: 16, 5 x 16, 5 cm


Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2020-04-22 20:48 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése