2015. szeptember 1., kedd

VISSZHANGOSITÓ KITT GITÁR EFFEKT EGYSÉGCSOMAG - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Egyszerű visszhangosító egységcsomag. Olvassa el az ismertetőt.
A fotók között látható szerelt panelek azt reprezentálják, hogy mi építhető a csomagból, hogy néz ki a késztermék. A szerelt változat nem tárgya a licitnek!
VISSZHANGOSÍTÓ PT2399-EL
A zenei hang amplitúdó menete időben jól elkülönített részekre bontható (felfutási idő, állandósult idő, ill. lecsengési idő). Ezek az időtartamok nagyon fontos jellemzői a hangszerek hangjának. A felfutás, és lecsengés rendszerint exponenciális görbe szerint alakul, de alkalmanként ettől eltérő függvény szerint is mehet. A hallás közelítőleg logaritmikus természete miatt a felfutást rövidebb idő alatt kialakuló folyamatnak érzékeljük, a lecsengést elnyújtottabb, lassúbb folyamatnak. Zárt helységben a kialakuló hangképre a lecsengés folyamata a döntő hatású. A lecsengést a gyakorlatban utózengésnek nevezzük. Az elhangzo! tt hangot a környezet jelentős mértékben befolyásolja. A különböző tárgyak a hangot részben elnyelik, részben visszaverik. Ezért a hang más jellegűnek hallható szabadban, üres teremben, vagy egy tárgyakkal, bútorokkal telezsúfolt kisebb, nagyobb szobában. A környezet befolyása akusztikailag lehet előnyös, a hang hangosabb, tisztább, világosabb lesz, de lehet hátrányos hatású is, mert a hang eltorzulhat, a beszéd érthetetlenné válik, a zene elmosódik. Az utózengés miatt a hang nem hal el azonnal, így az már a következő felcsendülő hangba is belehallatszik. Az összegződés bizonyos határig a hangeseménytől függően kellemes is lehet. Hatása az összhangzást teltebbé, ünnepélyesebbé teszi. Ezt a hatást élvezhetjük a jobb hangversenytermekben, ahol nagyobb utózengés engedhető meg, mint egy beszédet közvetítő teremben. Termekben visszhang akkor keletkezik, ha hangforrás és a visszaverő ! felület távolsága nagyobb mint 17 méter. Az időkülönbs! ég pedig nagyobb mint 0. 1 másodperc. Ez a helységben általában kellemetlen kettős hatás okoz, de a különböző zenei efektek fontos részét alkothatja. Ez a tekintélyes fizikai méret nyilván nem építhető meg ahhoz, hogy visszhangot kapjunk, ezért elektronikusan szintetizáljuk ezt a hatást. A bemutatásra kerülő VISSZHANGOSÍTÓ, mint minden más hasonló eszköz a környezetünk hangképét igyekszik módosítani úgy, hogy az a hallgatónak fiziológiailag a legjobb hatást nyújtsa. Természetesen a szimpla késleltetés mellett lehetőséget ad változtatható utózengési idő beállítására, visszhang előállítására is.
Az ismertetésre kerülő áramkör egységcsomagjából a bevezetőben ismertetett feladatra meglepően egyszerű, de jó minőségű visszhangosító építhető.
Az áramkör működése: A részletes áramköri ismertető, kapcsolás és ültetésrajz az egységcsomagban megtalálható.
Néz! ze meg a többi termékünket is.
Az 1Ft-os aukcióra feltöltött termékek száma és típusa folyamatosan változik.
Termék átvétel
A nyertes részére a személyes átvétel, valamint teszt a termék ismertető alapján, munkaidőben, egy elektronikai üzletben (10-16h) biztosított!
Ha a terméket valami miatt nem tudja 10 napon belül személyesen átvenni, a vételárat átutalva a tranzakció a Vatera felé mindkét fél részéről pozitív értékeléssel lezárható. Előreutalás után a terméket betesszük a raktárba, ahol fél évig megőrizzük. Fél éven belül bármikor elviheti, vagy küldhet érte ismerőst, futárt!
Minden esetben a személyes átvételt preferáljuk, mert a csomagolás, postázás körülményes, de ha nincs más lehetősége, a felmerülő költségek vállalása és előre utalása után egy külsős megbízott postával, vagy futárral elküldi!
A nagy súlyú, nagy méretű é! s törékeny termékre ez a lehetőség nem vonatkozik!
A postá! zott termékek szállítás közben történt sérüléséért felelősséget nem vállalunk!
Köszönjük a megértését.

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2015-09-22 23:24 . VISSZHANGOSITÓ KITT GITÁR EFFEKT EGYSÉGCSOMAG - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése