2015. szeptember 26., szombat

Columbia Női Túrabakancs,44-es,AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Columbia Wallawalla Mid 2 Női Túrabakancs  !
Multi-sport jellegű outdoor technikai cipő Omni-Tech vízálló/lélegző technológiával. Ez a modell kiválló választás hegymászáshoz, túrakerékpározáshoz, rövid távú terepfutáshoz, vagy akár komoly gyalogtúrákhoz is a legkülönbözőbb terepviszonyokon.
- Omni-Tech vízálló/lélegző technológiával nubuk és normál bőr felsőrész, gyöngyvászon betétekkel;
Contour Confort EVA talpbetét,
Techlite könnyített középtalp;
Omni-Grip talpbetét;
Méret : 44
44 :  A belső talphossz (a kivehető talpbetétet mérve): 28 cm 
Kérem érdeklődjön a, hogy az önnek megfelelő méret elérhető-e még.
Termékeim között többféle Columbia terméket találhat.
Kérem nézze meg kínálatom.
Omni-Grip:
Az Omni Grip a Columbia által kifejlesztett talpkialakítás rendszer. Az Omni-Grip a legkülönbözőbb talajviszonyok! mellett is megfelelő tapadást biztosítja. Külön-külön tapadási megoldásokat terveztünk a hegymászáshoz, túrázáshoz, a havas útviszonyokra és a vízhez, hogy ily módon biztosítsuk a stabilitást a különféle szabad téri tevékenységek közben, függetlenül attól, hogy milyen kalandról van szó. A hegymászáshoz használható lábbelikben található többirányú kapaszkodó zónák elősegítik a mászást és az elrugaszkodást. A kétzónás téli talpminta szilárd lépést biztosít a tömör havon és jégen, illetve a puha, latyakos havon és a porhavon. A túratalp úgy került kialakításra, hogy a laza porban és kavicsban is kapaszkodjon, és rücskös kerülettel rendelkezik. A vizes felülethez fejlesztett talp két bevágásos zónát tartalmaz (kis vízelveueztő zónák, melyek segítségével kikerül a víz a cipő alól) a nedves felületeken való jobb tapadás érdekében, valamint a kerület is úgy van kiala! kítva, hogy szilárd földön stabilan meg lehessen állni. !
Tech-lite:
Az outdoor lábbelikben a kiváló kényelem és kipárnázottság biztosítására tervezett Techlite középtalp tartósan elnyeli az ütéseket, fix támaszt ad a lábnak és ideális anyag a lábbelik gyártásához. Zárt cellás rendszerű anyag, azaz természetes módon antimikrobiális hatású, könnyen tisztítható, és szagálló. Mi több, a Techlite elkészítésénél alkalmazott gyártási folyamat jelentős környezeti előnyökkel bír a többi középtalp technológiával szemben: a Techlite öntési folyamat a gyártási veszteséget 25-30%-kal csökkenti, így sokkal kisebb a környezeti terhelés.
Omni-Tech:
A Columbia Sportswear Omni-Tech termékei kimagasló vízálló és légáteresztő védelmet nyújtanak azáltal, hogy megakadályozzák a külső elemek bejutását, miközben lehetővé teszik, hogy a nedvesség párája eltávozzon a bőrtől.
A mikroporózus membrán megakadályozza, hogy ! a víz az anyagba hatoljon, ám lehetővé teszi, hogy az izzadtság távozzon, így termékeink viselői szárazon maradhatnak.
Az Omni-Tech első védelmi rétege az Omni-Shield, amely megakadályozza, hogy a víz legnagyobb része a belső rétegekkel érintkezésbe lépjen. Ezt követi egy mikroporózus membrán réteg, mely az elsődleges és leginkább áthatolhatatlan védelmi réteget biztosítja azáltal, hogy teljesen kizárja a vízmolekulák bejutását az anyagba. Az Omni-Tech membránok 100%-osan áteresztik a levegőt, ami lehetővé teszi a nedvesség távozását. Ez a kiváló légáteresztő képesség belülről kifelé tartja szárazon az embert. Végül pedig bélésanyagok védik az Omni-Tech membránt alulról, és egyben további nedvességelvezető jellemzőik is vannak.
A termék eredetiségére visszavásárlási garanciát vállalok.
BL3717-020

Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2015-10-17 11:37 . Columbia Női Túrabakancs,44-es,AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése