2022. július 7., csütörtök

Fluorit medál, angyal (24) - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Fluorit medál.
Gyöngyök átmérője: 20 x 15 mm, 8 - 6 mm
Teljes hossza: 6 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Az ékszer természetes ásványból készült, ezért a színben kis eltérések, különbözések lehetnek.
Fluori
A XVIII. század közepe óta tekintik önálló ásványnak, előtte csupán besorolták a szirmosan törő ásványok, vagy az üvegolvadékok közé. Színei miatt nagyon sokszor használták drágakövek hamisítára. Nem lehet egyértelműen kideríteni, hogy a "rubin-", "topáz-" vagy "smaragdfolyók" valóban a nevükben hordozott ásványra utaltak, vagy esetleg fluoritra, vagy valami más ásványra, esetleg üvegre.
Keménysége a Mohs-skálán: 4
Hozzárendelhető csakra: Több csakrához rendelhető, elsősorban a torok-, homlok-, és fejtetőcsakrához, de összehangolja a csakrák működését is.
Biológiai hatásai:
A bőr és a nyálkahártyák regenerálódásában nyújt segítséget. A fogak és csontozat erősítésében van nagy szerepe, oldja a merevséget, segít a tartáshibák korrigálásán és mozgékonnyá tesz. Segíti az idegrendszer működését és a pszichikai eredetű allergiák kezelésében is jó szolgálatot tesz.
Lelki hatásai:
Növeli a kreativitást, segít abban, hogy az ember saját maga irányítsa az életét, képessé tesz felismerni azt, hogy saját magunk döntünk-e, vagy külső behatásnak engedelmeskedünk. Igazságtalanság, vagy külső elnyomás hatására szélsőségessé teheti a reakcióinkat. Erősíti a szabad választás iránti képességünket.
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy küldeményként postázok.  
*********************************
Nagyon fontos! Kérem, sose utaljon a díjbekérő levelem elolvasása előtt, mert a szállítás sok esetben olcsóbb, mint amit a rendszer összesítésben megad.
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.

Jelenlegi ára: 1 250 Ft
Az aukció vége: 2022-07-08 01:36 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése