2021. november 23., kedd

Federico Moccia - Harmadszor is te - Jelenlegi ára: 4 241 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1538183
Federico Moccia
Harmadszor is te
Mi lett azzal a sráccal, aki haragudott az egész világra, azzal a huligánnal, aki a délutánokat a téren töltötte a haverjaival, az éjszakákat pedig a motorján száguldozva? Stepnek néha az az érzése, hogy mindez valaki mással történt meg. Azóta teljesen megváltozott, sikeres tévéproducer lett belőle, aki arra készül, hogy feleségül vegye választottját, Gint. Gint, aki kedves, szép, gyengéd, tökéletes. Még azt is megbocsátotta neki, hogy hat éve megcsalta őt első, soha el nem felejtett szerelmével, Babival. Babi és Step azóta nem találkoztak, de Babi hirtelen újra felbukkan, és tornádóként söpör végig Step életén, ugyanis felfed egy felkavaró titkot. Step kénytelen újra számot vetni az életével, és megkérdőjelezni mindent, amit biztosnak vélt. Kényelmetlen kérdések ezek. Tényleg boldog Ginnel? Babi iránti szerelme csupán egy emlék, vagy egy olyan tűz, melyet soha senki nem képes kioltani?
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 4 241 Ft
Az aukció vége: 2021-11-24 08:19 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése