2021. március 30., kedd

Nulla pont - László Zoltán - Jelenlegi ára: 600 Ft

Nulla pont - László Zoltán
Nagate furcsa hely. Egy világ, amely egyetlen város, folyton változó utcáin a legkülönfélébb lények élnek - és senki, még az évekkel korábban ideérkező emberek sem tudják, kik és miért alkották meg. Csak egy bonyolult, magára hagyott gépezet? Vagy az istenek hatalmával bíró építői ma is figyelik teremtményeik nyüzsgését?
Miközben a városban intrikák szövődnek és zsarnokság tombol, egy árverésen különös szerkezet cserél gazdát. Ez olyan események láncolatát indítja el, ami nem csupán a dúsgazdag nagykereskedő vagy a kérlelhetetlen forradalmár számára nyithat utat a hatalomhoz, de segíthet az agg természettudós számára is megérteni egy titokzatos világ fizikáját. Utazásuk téren és időn át vezet egészen a nulla pontig, ahol talán minden kérdésre ott a válasz - ha egyáltalán van ott valaki és hajlandó válaszolni...
A Zsoldos Péter-díjas sikerkönyv, A Keringés szerzőjének új regénye izgalmas megerősítését adja Arthur C. Clarké híres törvényének: bármely kellőképp fejlett technika megkülönböztethetetlen a mágiától.
Sorozatcím:: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Borító tervezők: Daniel Dociu
Kiadó: Metropolis Media Group Kft.
Kiadás éve: 2009
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Radin Print Kft.
ISBN: 9789639828360
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 238
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**94632485**)]

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 04:41 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése