2020. augusztus 30., vasárnap

Scheiber H szignóval ellátott festmény - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Scheiber H (Scheiber Hugó) szignóval ellátott festmény kartonon, nagyon szép, minőségi keretben. A képen - ha árgus szemekkel, közelről figyeli az ember - láthatóak foltok, mintha festékelfolyás volna. Igyekeztem olyan minőségű és felbontású fotókat készíteni, amelyek láthatóvá teszik ezeket.
A kép mérete 31. 5 x 35 cm, kerettel együtt pedig 42 x 46 cm.
Scheiber Hugó több alkotásán is szerepelnek jazz zenészek, viszont jelen aukció tárgyát képező festményről nem készíttettem művészettörténészi szakvéleményt, így az eredetiségére nem tudok garanciát vállalni. Kérem, hogy mindenki ennek tudomásulvételével licitáljon. A hátoldalán látható egy bélyegző Prof. Dr. Végvári Lajos művészettörténész nevével, alatta pedig egy aláírás. (A néhai professzor lányának, a Festményvizsgálati Labor vezetőjének elmondása szerint édesapja nem bélyegzett a műalkotások hátlapjára. Az alkotás roncsolásmentes anyagvizsgálata nem igazolta, hogy Scheiber Hugó korában készült volna a kép. )
Fentiek okán és mert azt szeretném, hogy a leendő vevőt semmilyen csalódás ne érje, ellenben boldogan akassza falra ezt az egyébként kifejezetten szép munkát, az aukciót 1 forintról indítom, minimálár nélkül. Licitet nem törlök, ezért kérem, hogy csak az licitáljon, aki szeretné megvenni, és ki is fizeti. Kérem továbbá, hogy a vásárlástól számított 7 napon belül történjen meg az adás-vétel. Átvehető személyesen is, vagy a leendő vevő kérésére postázom is az általa kiválasztott magyarországi szolgáltatóval.
Sikeres licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 09:12 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése