2020. augusztus 31., hétfő

Erik a viking (Monty Python) - dvd film - Jelenlegi ára: 600 Ft

Klasszikus Monty Python film, Erik a viking dvd-n. Hibátlan állapot. Saját gyűjtemény darabja.  
Személyes átvétel XVI. ker. címen, illetve posta, foxpost is megoldható.

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2020-09-01 10:34 .

Padló Ventilátor Box InnovaGoods ? 30 cm 50W Fekete Kék - Jelenlegi ára: 6 668 Ft


EAN:
8435527815837
Gyártó:
InnovaGoods
[b]]InnovaGoods az otthoni legújabb elemeket kínálja, például a Padló Ventilátor Box InnovaGoods ? 30 cm 50W Fekete Kék Home Climate! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív tervezés szempontjából: világítás, tárolás, dekoráció, légkondicionálás, kert, háziállatok, takarítás stb.
Csendes és álló padlóventilátor, amely nagyon kényelmes és praktikus a nyári hő elleni küzdelemhez. Kompakt kialakítása megkönnyíti a hordozhatóságot. Nagyon könnyű bárhová vinni és tökéletesen alkalmas nappali, hálószoba stb. s zellőztetésére. Anyag: PPPVCVasAlumíniumInnovatív és funkcionális kialakításKb. mérete: 30 cm (12)3 sebességfokozat: 950-1150 r. p. m. Időzítő: 60 minTöbbirányú forgó rácsZajszint: 55-60 dBAlacsony fogyasztásTeljesítmény: 50 WKényelmes és egyszerű használatKönnyű és kezelhetőKis helyet foglalKönnyen szállítható és tárolhatóFeszültség: 220-240 VFrekvencia: 50-60 HzDugó típus: CKábel hossza: 145 cmMéretei kb.: 37 x 41 x 15 cmCsomagolás és kézikönyv 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett)"

Jelenlegi ára: 6 668 Ft
Az aukció vége: 2020-09-01 09:17 .

Eperkvarc, füstkvarc karkötő (742) - Jelenlegi ára: 3 120 Ft


Eperkvarc, füstkvarc, hegyikristály kombinációjú karkötő rugalmas damilra fűzve.
Gyöngyök mérete: 6 - 8 mm
Kis méret
Az ékszer természetes ásványból készült.
Füstkvarc
Jellegzetességei: a füstkvarc a leghatékonyabb földelő és lehorgonyzó kövek közé tartozik; ugyanakkor meditáció alatt emeli a rezgéseket. Ez a védelmet nyújtó kő szorosan kötődik a föld- és a gyökércsakrához, előmozdítja a környezet védelmét és az ökológiai megoldásokat. Nagyszerű ellenszere a stressznek. Segít a nehéz időszakokat nagy lelki nyugalommal tolerálni, megerősíti az elhatározásokat.
Földeli a spirituális energiát, gyengéden megsemmisíti a negatív rezgéseket, blokkolja a geopatikus stresszt, elnyeri az elektromágneses szmogot, valamint minden szinten elősegíti a méregtelenítést és bármilyen káros hatás kiküszöbölését. Pozitív rezgéssel tölti meg a teret. Megtanít arra, miként váljunk meg bármitől, ami többé már nem szolgálja a javunkat. Használható a talp alatt lévő földcsakra és a hozzá kötődő földelő zsinór védelmére olyan vidéken, ahol zavaró hatások érik a Föld energiáját.
Pszichológiailag: a füstkvarc csillapítja a félelmet, javít a depressziós hangulaton és érzelmi megnyugvást biztosít. Csökkenti az inkarnációs lét kiváltotta öngyilkossági hajlamot és vegyes érzelmeket. Segít a fizikai testünk és szexuális természetünk elfogadásában, növeli a férfiasságot, valamint tisztítja a gyökércsakrát, így a szenvedély természetes módon áramolhat. Ez a kristály enyhíti a rémálmokat, és egyértelművé teszi az álmainkat. Ha negatív érzelmekkell kerül kapcsolatba, finoman szétoszlatja ezeket.
Mentálisan: a füstkvart támogatja a pozitív és pragmatikus gondolkodást; használható kristályjóslásra is, hogy fejlessze az éleslátásunkat, és megszüntesse a hibázástól való félelmünket. Feloldja az ellentmondásokat, fokozza a figyelemösszpontosítást, és csökkenti a kommunikációs nehézségeket. Segíti az átmenetet az alfa és a béta tudatállapot között, valamint meditációhoz megtisztítja az elmét.
Fizikailag: mivel a füstkvarc gyakran természetes módon sugarakat bocsát ki, kitűnően lehet vele gyógyítani lehet gyógyítani vele olyan betegségeket, amelyeknek kemoterápiára vagy sugárkezelésre van szükségük. De elővigyázatak legyünk az ilyen kövek kiválasztásánál: inkább kisebb kisugárzásúak, de természetes képződmények legyenek, mint mesterséges sugárzással kezeltek (ezek a kövek nagyon feketék és nem átlátszóak). A stressztűrő képességünk is növelhető a nyugtató füstkvarc segítségével, valamint fájdalomcsillapítóként is beválik. A gyógyításban, ha lassú energiakibocsátású füstkvarcot helyezünk el a test körül úgy, hogy csúcsai kifelé mutassanak, akkor megelőzhetjük a gyógyulási krízist.
Gyógyhatása: A füstkvarc főleg a has, csípők és lábak betegségeire hatásos. Enyhíti a fájdalmat, beleértve a fejfájást is, valamint jótékonyan hat az ivarszervekre, az izom- és az ideg szövetekre, a szívre. Oldja a görcsöket, erősíti a hátat és az idegeket. Elősegíti az ásványi anyagok felszívódását, és szabályozza a testen belüli folyadékokat.
Alkalmazása: Bárhol, különösen a gyökércsakránál. Tehetjük a párnánk alá, a telefon mellé vagy a geopatikus stressz vonalaiba. Medálként viseljük hosszú időn át. A stressz eloszlatására vegyünk mindkét kezünkbe egy-egy követ, és üljünk csendben néhány percig!
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Eperkvarc
Jellegzetességei: az eperkvarc segítségünkre van abban, hogy tudatosan és örömben élhessünk a pillanatban, és megtanít arra is, hogyan találjuk meg a humort minden helyzetben és hogyan vigyünk isteni szeretet minden tettünkbe. A természetes eperkvarc erőteljes drágakő esszenciát hoz létre, amely szeretet visz a szívbe. Ha esszenciaként széthintjük, vagy kristályrácsot alkotunk vele egy szobában, harmonikus, szeretetteli környezetet teremt, és bárhova megyünk is, szeretetbe burkol.
Spirituálisan: ez a meglátásokat hozó kő segít, hogy meditációkon keresztül feltárjuk, miért is választottuk jelenlegi megtestesülésünket, és milyen karmikus ajándékokat hoztunk magunkkal.
Pszichológiailag: az eperkvarc lazít a magunkra kényszerített korlátozásokon, segít újraprogramozni a hamis hiedelmeket, és pozitív nézőponttal ajándékoz meg. Ez a kő intenzív energiával rendelkezik, amely segítségünkre van az álmok felidézésében, és a bennük rejlő üzenet megértésében. Stabilizálja a fizikai és a finomtestek közötti kapcsolatot, napvilágra hozza a jelenlegi helyzetek rejtett okait, különösen, ha a helyzetet mi magunk idéztük elő. Erősíti az önbecsülést, mérsékeli a szorongást, s a helyére nyugalmat áraszt.
Mentálisan: az eperkvarc segíti a világos gondolkodást, így megnyugtatja a feldúlt elmét, valamint segít objektívabb nézőpontot kialakítani.
Érzelmileg: örömet és boldogságot lop az életünkbe, és megtanít, hogy ne másokra támaszkodjunk, a pozitív érzésekért. Enyhíti a meglévő kapcsolatokban a feszültséget, és romantikára sarkall.
Fizikailag az eperkvarc elősegíti az isteni szeretet áramlását a test minden egyes sejtjében, egyensúlyba hozza, és a jólét érzésével ajándékoz meg.
Gyógyhatása: orvosolja a szorongást és támogatja a szívet.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Nagyon fontos! Kérem, sose utaljon a díjbekérő levelem elolvasása előtt, mert a szállítás sok esetben olcsóbb, mint amit a rendszer összesítésben megad.
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 3 120 Ft
Az aukció vége: 2020-09-01 07:58 .

Roller szállító zsák Denver Electronics BSB-100 Fekete - Jelenlegi ára: 6 858 Ft


EAN:
5706751030369
Gyártó:
Denver Electronics
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Roller szállító zsák Denver Electronics BSB-100 Fekete-et verhetetlen áron. Szín: FeketeÉrvényes: 10"

Jelenlegi ára: 6 858 Ft
Az aukció vége: 2020-09-01 06:46 .

ÚJ D.D.Step KISLÁNY TAVASZI/NYÁRI SZANDÁLCIPŐ,BALERINA! 22-es! ÚJ MODELL! AKCIÓS - Jelenlegi ára: 8 399 Ft


A LEGÚJABB MODELL
MINŐSÉGI, I. OSZTÁLYÚ CIPŐ!
FULL BŐR - A TALPBETÉT IS!
LÚDTALPBETÉT - SPECIÁLIS TALPKIALAKÍTÁS - SZELLŐZŐS TALPBETÉT!
JÓL TARTJA A GYERKŐC LÁBÁT!
TÉPŐZÁRAS, ÍGY KÖYEN FELVESZI A GYERKŐC EGYEDÜL IS!
MEGERŐSÍTETT GUMI ORR!
puha, csúszásmentes gumitalp!
KEMIKÁLIA MENTES BŐR!
ÚJRAHASZNOSÍTOTT PAPÍRBÓL KÉSZÜLT DOBOZ!!
MODERN, DIVATOS DESIGN!
MÉRETEK:
22: 14 CM
1-2 mm eltérés előfordulhat a mérésnél
MINDEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK!
CSERE ESETÉN
AZ ODA-VISSZA POSTAKÖLTSÉG A VEVŐT TERHELI!
GARANCIA 6 HÓNAP
RENDELÉSKOR MEGJEGYZÉSBE KÉRLEK ÍRD BE A MEGRENDELT MÉRETET!
NÉZZ SZÉT A TERMÉKEIM KÖZÖTT, NAGYON SOK CIPŐM VAN : -)


Jelenlegi ára: 8 399 Ft
Az aukció vége: 2020-09-01 05:28 .

Újszerű vasalódeszka ingujjvasalóval - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Hibátlan állapotban lévő vasalódeszka ingujjvasalóval eladó.
A vasalódeszka rendelkezik a könnyű összecsukáshoz és tároláshoz szükséges zárrendszerrel. Vasalófelület hossza: 125 cm, 40 cm széles, maximális magasság 90 cm. Elektromos elosztóval az alsó felületen, és egy, a vasalást könnyítő vasaló kábeltartóval, a tápkábelt is tartalmazza. A vasalófelület alatt található továbbá egy ruhatartó felület. Csúszásgátló talpak, állítható magasság, nagy méretű vasalótartó. Mosható pamuthuzat.

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2020-09-01 04:04 .

királykék kristáyos strasszos karkötő esküvőre menyecskeruhához alkalomra kiváló - Jelenlegi ára: 990 Ft

 
 EXTRA GYÖNYÖRŰ!!!! KÜLÖNLEGES EGYEDI ÉKSZEREK!!!
 
Arany színű, kék kristályos, 32 mm széles karkötő. Lehelet finom ékszer.
méret: 18, 5cm
A TERMÉK KÉSZLETEN VAN, AZONNAL TUDOM POSTÁZNI!
Leütés után a vaterától automatikusan megkapod az összesítőben az utalási adatokat!

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2020-09-01 02:58 .

MELODIKA /KÉK/ - Jelenlegi ára: 490 Ft

KIADÁS-EU
ÁLLAPOT-MŰKÖDIK
TOK / BORÍTÓ-A KÉPEN
2000 FT FELETTI LEMEZEK GÉPPEL MOSVA!!!
FIZETÉS-PAY PAL CSAK 15000FT FELETT, ELŐRE UTALÁS, CSEKK, KP, UTÁN VÉTEL NINCS!!!!!
SZEMÉLYES BEFIZETÉS A BANKBAN KÜLÖN KÖLTSÉGGEL JÁR 450FT, KÉREM EZT VEDD FIGYELEMBE!!!
200 FT ÉRTÉK ALATT CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!
SZÁLLÍTÁS-MPL FUTÁR /LENTI TÁBLÁZAT SZERINT/
CSOMAGOLÁS-PIZZA DOBOZBAN /
20000 FT FELETT INGYEN POSTA AUTOMATÁBA!
TERMÉKEKET ÖSSZE LEHET VÁRNI 1 HÓNAPIG.
KÉRLEK VEDD FEL A KAPCSOLATOT VÁSÁRLÁS UTÁN.
SZÁLLÍTÁS , UTALÁSI SORRENDBEN /SOK A CSOMAG/. ÁRAK A LENTI TÁBLA SZERINT!!!
Súly (tól-ig)Átvétel helye
2
kg-ig
5
kg-ig
10
kg-ig
20
kg-ig
30
kg-ig
40
kg-ig
Háznál
  1045Ft
1265 Ft
1320 Ft
1870 Ft
  3680Ft
3300 Ft
PostaPont
  935Ft
1090 Ft
1200 Ft
1630 Ft
2760 Ft
-
MOL/COOP PostaPonton
  935Ft
  1090Ft
1200 Ft
1630 Ft
-
-
Csomagautomatánál
  600Ft
  600Ft
  600Ft
  600 Ft
-
-
KISLEMEZEK ÉS CD LEMEZEK /KAZETTA/ 2 DB 700 FT LEVÉLKÉNT, E FELETT A TÁBLÁZAT SZERINT.
TERMÉKEKET MÁSHOL IS ÁRULOM , EZÉRT LEJÁRAT ELŐTT LEKERÜLHET AZ OLDALRÓL.
JÓ VÁSÁRLÁST.
M (Mint ? ? újszerű, kifogástalan? ) Teljesen kifogástalan állapotú (le nem játszott) lemez.
NM (Near mint ? ? szinte újszerű? ) Szinte kifogástalan állapotú lemez, egy-két nagyon apró felületi hajszálkarc fellelhető rajta, a lejátszás teljesen sercegésmentes.
EX (Excellent ? ? kiváló? ) Alig használt, szinte újértékű lemez, apró felületi sérülés előfordulhat, ám ez a lejátszáskor nem hallható. A borítón minimális kopás fedezhető csak fel az éleknél vagy sarkoknál.
VG (Very good ? ? nagyon jó? ) Keveset használt lemez, felületi karcok lehetnek rajta; kis mértékű, ám a lejátszást érdemben nem zavaró sercegés előfordulhat. A borítón fellelhető árcédula, vagy annak nyoma, illetve lemez-okozta kisebb mértékű körkopás is lehetséges.
G (Good ? ? jó? ) Erősen használt lemez, zavaró sercegés hallható, de a lemez végigjátszható. A borítón nagyobb felületi kopás, gyűrődés, élén pedig szakadás található.
F (Fair ? ? tűrhető? ) Rossz állapotú lemez, erős sercegés, a tű néhol ugrik. A borító szakadt, foltos vagy gyűrött.
P (Poor ? ? gyenge? ) Lejátszhatatlan, mélyen karcos vagy hullámos lemez, a borító erősen sérült vagy hiányos.
B (Bad ? ? rossz? )
W (Worn ? ? megviselt? )


Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2020-09-01 01:40 .

Diana Brown & Barrie K. Sharpe - Sun Worshippers - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

https: //www. youtube. com/watch? v=PzR6fYepOug
Diana Brown & Barrie K. Sharpe - Sun Worshippers
Tracklist
A     Sun Worshippers (Positive Thinking) Pt 1
B1     Do That Funky Thing
B2     Sun Worshippers 7" (Positive Thinking)


Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 23:40 .

Wireless automatikus rögzítő Qi töltő autós telefontartó dokkoló 10w Új - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

                                                                            ELADÓ!
Gravitációs rögzítés, a telefon súlya összehuzzaa tartó karokat.
Tölthető minden Qi vevőegységet támogató eszköz.
Bemenet: 5V2A, 9V 1. 67A
Kimenet: 5V2A, 9V. 1. 67A
Teljesítmény: 10W
Átvehető személyesen, illetve postán
Postázni minden héten hétfőn tudom

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 23:04 .

Call of duty WW II Ps4 játék - Jelenlegi ára: 5 500 Ft


Eladó a képen látható Call of duty : WW II  Ps4 játék , lemeze karcmentes . Személyesen Szegeden lehet megtekinteni , de postázok is .


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 21:52 .

BALATON FELVIDÉK! - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

BALATON FELVIDÉK!
MÉRET: 40x50 cm Olaj Feszített vászon. Akár  keret nélkül is felrakható mivel az oldalak is festve vannak. / MUNKACSI VÁSZON/ Boda Balázs után.
Festő: Dabronaki Károly.   

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 20:34 .

Mitas Moped 2,75-17 MC51 TL 47P moped gumi - Jelenlegi ára: 9 270 Ft

TERMÉKEINK RAKTÁRRÓL AZONNAL!! GYÁRI SZÁM: 363150 / INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20, 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN! Több termék megrendelése esetén egy szállítási költséget számítunk fel. Vonalkód: 2300000022605; 22000

Jelenlegi ára: 9 270 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 18:40 .

Kókusz aroma 100 g - Jelenlegi ára: 822 Ft

Kókusz aroma 100 g a Süss Velem Cukrász kínálatban 822 Ft-os áron. Nézd meg most!
Tedd még ízletesebbé a desszertjeidet ezzel a kókusz aromával!
A kókusz aroma adagolása: 3-5 g/kg


Jelenlegi ára: 822 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 18:07 .

Régi Oldsmobile 1955 1/43 nagy méret =A9= - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 16:28 .

AMBIANO MD37430 BORHŰTŐ ÚJ (2) - Jelenlegi ára: 27 990 Ft

AMBIANO MD37430 BORHŰTŐ ÚJ (1)
Új, csomagolássérült!  
AMBIANO MD37430 BORHŰTŐPalack kapacitás: 8 üvegHömérséglet állításTápellátás: 220-240 V ~ 50 HzTeljesítményfelvétel: 70 WA hűtési terület kapacitása: 21 literEnergiahatékonysági osztály: A +I. védelmi osztályKlímaosztály: NEnergiafogyasztás: 103 kwh/évLED lámpa 1 WZajkibocsátás: 35 dBNettó tömeg 8, 72 kgMéretek (WxDxH mm-ben) 254 x 515 x 465A készülék szépéséghibája a képeken megtekinthető.  Egyszerű kezelés!  NÉMET MINŐSÉG!  Postaköltség: lásd Szállítási és garanciális feltételek fül.  


Jelenlegi ára: 27 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 15:34 .

Carrera Go adapter - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

Eladó Carrera Go pályához való adapter (egy és két csatlakozós is van)
Kérlek érdeklődj, hogy melyikből van még, de igyekszem frissen tartani a hirdetést!
Postázás megoldható (Foxpost is)

Jelenlegi ára: 1 350 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 14:17 .

0X758 Régi Industar 1:2.8 fémházas objektív tokban - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Bakelit tokban, régi analóg alumínium házas objektív, optika. Mindkét porvédő kupakja megvan.
Feliratok:
INDUSTAR 26M FED
1: 2. 8
F=5CM
No 461960Súly: 0. 395 kgMéret: 5. 1 x 5. 4 cmMenet átmérő: 38 mm
Termékeim között több fotós kellékek található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több objektív található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több fényképezőgép található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( fényképező gép fényképezőgép analóg fényképezőgép analóg fényképező gép )

Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 12:58 .

Sátor ( 1 személyes) - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó a képen látható sátor. Régi, de viszonylag jó állapotú.
Inkább 1 személyes, szűken 2 ember is elfér benne.
Tartozik hozzá a vízhatlan külső része is + hordozózsák.
Hibát, sérülést nem láttam rajta.
A terméknél lévő szállítási költség csak hozzávetőleges alapdíj, (3kg-ig) melyre még 600 Ft kiszállási díjat számolnak fel. Pontos szállítási költséget csomagolás után tudok mondani, mert függ a csomag súlyától és méretétől is. Több termék vásárlása esetén egybecsomagolás lehetséges, így az össz súly lesz a mérvadó.
30. 000 Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget én fizetem!
Kedves vásárlók, licitálók!
Az eladásra kínált termékek többnyire használtak, így előfordulhat, hogy kisebb karcok, foltok, apróbb sérülések lehetnek rajtuk. A feltűnően kirívó eseteket igyekszem jelezni! Amennyiben valamit nem vettem észre kérlek jelezd és keresünk mindenki számára megfelelő megoldást!
Nézd meg a többi termékemet is hátha találsz számodra megfelelő dolgot.
Termékeimet folyamatosan töltöm fel!
Jelen pillanatban Minden termékemet csak személyesen tudom átadni lakcímemen, Veresegyházon előre egyeztetett időpontban, VAGY csak DPD Vatera futárral ( ahhoz nem kell előre nyomtatni címkét, nincs nyomtatóm) tudom megoldani a szállítást. Ajánlott levélként, egyéb postai úton NEM tudok postázni jelen pillanatban.
Kérlek ezek tudomásulvétele alapján vásárolj és az értékelés során is tartsd ezt szem előtt!
UTÁNVÉTTEL NEM KÜLDÖK CSOMAGOT!!
A megvásárolt termékért kérlek 3 napon belül jelentkezz! Max. 2 hét áll rendelkezésedre, hogy a megvásárolt terméket kifizesd, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítom a terméket. Nem szeretnék hetekig a pénzre várni!
Ha licitálás után megnyertél egy terméket, de van még további termék licit alatt, akkor azt bevárjuk, de erről mindenképpen szólj nekem.
Szabadidőmből és saját pénzemből a megvásárolt terméket nem szállítom házhoz!
Felesleges licitálással és vásárlással elveszed másoktól a lehetőséget és az eladónak ezzel kárt okozol! Licitet nem törlök!!!!! !
Köszönöm figyelmedet és megértésedet!
Szeretettel visszavárlak!

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 11:46 .

2020. augusztus 30., vasárnap

BOSCH SZERSZÁMGÉP AKKU CELLAPAKK 12 HÓNAP GARANCIA DÍJTALAN SZÁLLÍTÁS AKCIÓS ÁRON - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

BOSCH SZERSZÁMGÉP AKKU CELLAPAKK
12V  
12 HÓNAP GARANCIA
 
Kompatibilis alkatrészszámok
0601995J74                
2 607 335 249
2 607 335 261
2 607 335 262
2 607 335 273
2 607 335 274
2 607 335 374
2 607 335 375
2 607 335 395
2 607 335 414
2 607 335 415
2 607 335 416
2 607 335 429
2 607 335 430
2 607 335 442
2 607 335 454
2 607 335 455
2 607 335 463
2 607 335 471
2 607 335 487
2 607 335 526
2 607 335 531
2 607 335 541
2 607 335 542
2 607 335 555
2 607 335 675
2 607 335 676
2 607 335 684
2 607 335 692
2 607 335 697
2 607 335 709
2 607 335 741
2 607 336 002
2 609 200 306
25607335395
2607300000
2607335249
2607335261
2607335262
2607335273
2607335274
2607335374
2607335375
2607335414
2607335415
2607335416
2607335429
2607335430
2607335442
2607335454
2607335455
2607335463
2607335471
2607335487
2607335526
2607335531
2607335541
2607335542
2607335555
2607335675
2607335676
2607335684
2607335691
2607335692
2607335697
2607335709
2607335741
2607335750
2607336002
2607355531
2609200306
3 601J95 501
3601J95501
BAT043
BAT045
BAT046
BAT049
BAT120
BAT139
Kompatibilis géptípusok
Bosch 22612
Bosch 23612
Bosch 3360
Bosch 3360K
Bosch 3455
Bosch 3455-01
Bosch 32612
Bosch EXACT 12
Bosch EXACT 700
Bosch EXACT 8
Bosch GDR 12 V
Bosch GDS 14. 4V-LI
Bosch GDS 14. 4V-LIN             
Bosch GLI 12
Bosch GLI 12 V
Bosch GLI 12V
Bosch GSB 12
Bosch GSB 12 VE-2
Bosch GSB 12VE-2
Bosch GSR 12-1
Bosch GSR 12-2
Bosch GSR 12V
Bosch Jan-55
Bosch PAG 12
Bosch PSB 12 VE-2
Bosch PSB 12VE-2
Bosch PSR 12VE
Bosch PSR 12VE-2
 


Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 10:28 .

Scheiber H szignóval ellátott festmény - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Scheiber H (Scheiber Hugó) szignóval ellátott festmény kartonon, nagyon szép, minőségi keretben. A képen - ha árgus szemekkel, közelről figyeli az ember - láthatóak foltok, mintha festékelfolyás volna. Igyekeztem olyan minőségű és felbontású fotókat készíteni, amelyek láthatóvá teszik ezeket.
A kép mérete 31. 5 x 35 cm, kerettel együtt pedig 42 x 46 cm.
Scheiber Hugó több alkotásán is szerepelnek jazz zenészek, viszont jelen aukció tárgyát képező festményről nem készíttettem művészettörténészi szakvéleményt, így az eredetiségére nem tudok garanciát vállalni. Kérem, hogy mindenki ennek tudomásulvételével licitáljon. A hátoldalán látható egy bélyegző Prof. Dr. Végvári Lajos művészettörténész nevével, alatta pedig egy aláírás. (A néhai professzor lányának, a Festményvizsgálati Labor vezetőjének elmondása szerint édesapja nem bélyegzett a műalkotások hátlapjára. Az alkotás roncsolásmentes anyagvizsgálata nem igazolta, hogy Scheiber Hugó korában készült volna a kép. )
Fentiek okán és mert azt szeretném, hogy a leendő vevőt semmilyen csalódás ne érje, ellenben boldogan akassza falra ezt az egyébként kifejezetten szép munkát, az aukciót 1 forintról indítom, minimálár nélkül. Licitet nem törlök, ezért kérem, hogy csak az licitáljon, aki szeretné megvenni, és ki is fizeti. Kérem továbbá, hogy a vásárlástól számított 7 napon belül történjen meg az adás-vétel. Átvehető személyesen is, vagy a leendő vevő kérésére postázom is az általa kiválasztott magyarországi szolgáltatóval.
Sikeres licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 09:12 .

Kiságy 120x60 cm-es ajándék szivaccsal - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó egy 120x60 cm-es kiságy a benne lévő szivaccsal együtt. Ajándékba adok hozzá fejvédőt is.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 07:58 .

ÚJ, NEXT nyári ruha 9-12 hónapos kislányra, 80 cm, 11 kg - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Gyönyörű, új, címkés, 9-12 hónapos kislányra való Next tiszta pamut ruhácska. Szép tartásáról a dús, fodros alsószoknya gondoskodik.


Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 06:40 .

Új Philip Russel fiú kordnadrág 10-12 év - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

Új címkés Eredeti Philip Russel kordnadrág. Színe barna. Méretnek 152 van benne.
Hossz: 95 cm
Belső szárhossz: 70 cm
Derékbőség: 2x40-41 cm
Csípőbőség: 2x43-44 cm
Lauracska00  felhasználóval tudunk együtt postázni. Ha időd engedi nézz szét a termékei között hátha találsz valami szépet... olcsót...
Minden termékemet lemérve találod meg, igyekszem pontos leírást adni ezzel is segítve a tájékozódást. Kérdésekre szívesen és mielőbb válaszolok, kérdezz bátran a félreértések elkerülése miatt.
A szállítási költségekről a szállítási feltételekre kattintva olvashatsz. 10000 ft vagy az feletti vásárlás esetén a szállítási költség ajándék.. Én állom.
--A ruhák mosva vannak, de vasalva nincsenek. Cipőket tisztítva küldöm.
--A termék vételárát a vásárlást követő 5 munkanapon belül várom OTP számlára.
--Postázás az összeg beérkezése után legkésőbb az 5. munkanap.
--Személyes átvétel csak Üllőn lehetséges.
--Minimális színeltérés lehet a fényviszonyok és a monitor beállítása miatt. Igyekszem jelezni.
Kellemes nézelődést és sikeres vásárlást kívánok!


Jelenlegi ára: 1 450 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 09:04 .

Crayola díszíthető pohár - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Crayola díszíthető pohár
Cikkszám:  50143c
Állapot:  Új
EAN:  5010065050143
A kép csak illusztráció !
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!

Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 04:04 .

Szépséges aranyozott ezüst,köves köldökpiercing. - Jelenlegi ára: 8 999 Ft

Aukció leírása:
Szépséges aranyozott ezüst, köves köldökpiercing.
925-ös ezüst aranyozva, új állapotban.
40mm teljes hossz, 21mm széles, 3, 6 gramm.
Figyelem!
Több termék vásárlása esetén kedvezmény!


Jelenlegi ára: 8 999 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 02:52 .

Műanyag hordó 180 literes levehető tetővel tisztítva - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó használt műanyag hordó 180 literes tisztítva levehető tetővel (bajonettes), amiben korábban natúrkozmetikai sampon alapanyag volt, így használható bármilyen célra pl. esővíz, cefre, stb.
Átmérő: 50 cm (legszélesebb ponton), magasság: 93 cm, Súly: 6, 5 kg

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 01:28 .

Barbie baba táska #51 - Jelenlegi ára: 350 Ft


Eladó a képen látható Barbie táska.
A képek saját készítésűek, a termék teljes mértékben megegyezik a képen láthatóval, így azt fogod kapni, amit ott látsz, ezért a termék visszaküldésére nincs lehetőség!
Megfelel minden Barbie és Barbie tipusú babára.
A táskák teljes mértékben újak, sosem volt velük játsszva.
Termékeim között a táskákhoz passzoló Barbie ruhákat és cipőket is megtalálod.
Több Babrbie ruha, cipő vagy táska vásárlása esetén is csak egyszer számolom fel a postaköltséget.
Minden kérdésre szívesen válaszolok, de légyszves vásárlás előtt tedd fel, és ne utána!


Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 00:12 .

Alkoholos törlőkendő izopropil tartalmú,120 db.-os,új ., - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Alkoholos 1törlőkendő  izopropil tartalmú, 120 db. -os, új .

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 23:04 .

6 db valódi zöld peridot csepp 6 db igazi gyöngyszemmel egy csomagban - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

12 db csodálatos  természetes drágakő egy csomagban, csepp alakú zöld peridotok, valódi, kezeletlen, csodaszép darabok, és 6 db selyemfényű természetes gyöngyszem, nem fúrt, hanem befoglalható
peridot: 8 x 5 mm 
gyöngy: 10, 5 - 11 mm átmérő
összsúly: 42 carat
A kövek és gyöngyök eredeti, kezeletlen voltára visszavételi garanciát vállalok.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 21:28 .

Opel Vectra C 2001-2008 - olajszűrő ház és hűtő, (z)19(dth/dtj) - Jelenlegi ára: 22 132 Ft

olajszűrő ház és hűtő, (z)19(dth/dtj) (55197185)
55199629
5989070241
55197185
93188380
93184682
93179113
55188663
 Opel 
 Opel Vectra C 2001. 09. 01-2005. 08. 31 (OPEVec C 1) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 22 132 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 20:34 .

Piaggio X8 gyári nagy szélvédő plexi. - Jelenlegi ára: 11 900 Ft

Piaggio X8 nagy plexi eladó!   Kép szerinti jó állapotban.

Jelenlegi ára: 11 900 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 19:17 .

Ferrari összehúzható tornazsák - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Ferrari összehúzható tornazsák
Cikkszám:  56926S-c
Állapot:  Új
Összehúzható hátizsák kockás mintával és gumírozott dísszel ellátott Ferrari tornazsák.
Mérete: 33x42 cm.
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
  

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 17:40 .

POLIFOAM RÓZSAFEJ, SZÁR NÉLKÜL, 4 CM, VIL #2173823 - Jelenlegi ára: 51 Ft

POLIFOAM RÓZSAFEJ, SZÁR NÉLKÜL, 4 CM, VILÁGOSZÖLD .

Jelenlegi ára: 51 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 16:46 .

AEG Thermo padlófűttés TBS TC 30 200/1 T - Jelenlegi ára: 74 190 Ft

AEG Thermo padlófűttés TBS TC 30 200/1 T
Cikkszám:  234352-GB-053
Állapot:  Új
Fűtőteljesítmény: 200W/m2
Beépítési terület: 1m2
Szélesség: 30cm
50mm-es fűtőelem távolság
Öntapadós felület
Érintőképernyős kijelzővel
Speciális cső érzékelőhüvellyel
Komplett szett
A kép illusztráció !  
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!


Jelenlegi ára: 74 190 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 15:28 .

Régi fotóalbum selyemkötés - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Köszöntöm oldalamon !
Jelen aukción fotóalbumot kínálok eladásra !
30x26 cm , 10 lapos
A fényképek az adott tárgyról készültek , a képeken szereplő állapotban vannak .
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt utalással , vagy 2 héten belül személyes átvétellel !
Személyes átvétel lehetséges időpontjai az ismerj meg , bemutatkozó oldalon olvasható.
Kérem nézze meg további kínálatomat, vásárlás előtt minden esetben tekintse meg az ismerj meg / bemutatkozó oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket !
Fizetés utalás , vagy rózsaszín csekk formájában lehetséges , személyes átvételnél természetesen személyesen .
Bankfiókban személyesen befizetés számlámra nincs !
Utánvételes postázás nincs !
Licittörlés nincs !
(170225)


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 14:12 .

Proact PA238 Black - Jelenlegi ára: 12 243 Ft


SZÁLLÍTÁS:
3-6 munkanap
MÉRET:
, 10/12, 12/14, 6/8, 8/10,
SZÍN:
Black
CIKKSZÁM:
pa238bl-10
Gyártó:
Proact
Nem:
Gyermekruházat
Style:
PA238
Szabás:
Hosszú ujjú-Kapucnis
Származási ország:
China
Válasszon színcsoportot:
fekete
100% polyamide Polyester inner padding Warm and ultra-lightweight Folds up into storage bag Decorative front zip fastening 2 front zipped pockets including one with a fluorescent phone pocket Earphone access Contrasting lining and hood Elasticated binding on edges
6/88/1010/1212/14Testhossz (A)47. 55357. 562. 5Mellszélesség (B)39. 542. 545. 548. 5
---
FIGYELEM! A személyes átvétel egy csomagátvételi helyen történik, ezért az átvevőpont csomagonként 300. -Ft díjat számol fel. CSAK AKKOR VÁLASSZA A SZEMÉLYES ÁTVTELT, HA EZT TUDOMÁSUL VESZI ÉS ELFOGADJA.
A FELTÜNTETETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOKON KÍVŰL MÁS SZÁLLÍTÁST NEM TUDOK VÁLLALNI, EZÉRT AZ ILYEN IRÁNYÚ KÉRDÉSEKRE NEM IS VÁLASZOLOK.

Jelenlegi ára: 12 243 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 12:58 .

Törpe kecskék - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

3 törpekecske eladó
1, 5 és 2, 5 éves nőstények és 6 hónapos bak.
Az ár a három kecskére együtt vonatkozik.
Az állatok Gyömrőn vannak, szállításban nem tudok segiteni.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 11:40 .

2020. augusztus 29., szombat

TC 270 Futópad - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Újszerű  nagyon keveset használt!

Jelenlegi ára: 80 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 10:12 .

Chanel No.5 200ml parfüm illatgyertya - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

!!! ÚJDONSÁG!!!
Parfüm illatgyertya!
Chanel No. 5 fehér szinű illatgyertya!
Női és férfi illlatokban!
fehér vagy fekete csomagolásban a feltöltött kép szerint!
Töltő mennyisége: 200ml
Égési idő: 40 óra

Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 09:07 .

Variations on classics - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Variations on classics. Supraphon kiadás. Lemez: VG Borító: VG

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 07:52 .

ByHome Felirat J70 Szarvas 65 x 70 cm - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

ByHome Felirat J70 Szarvas 65 x 70 cm BH52579
 
Byhome Felirat J70 Szarvas Faltetoválás
Szállítás irathengerben vagy személyesen átvehető az üzletben.
Elkészítési határidő 1 hét!
Látvány tervezés 1. 000 Ft - (E-mailen megküldött fotóra készül kiválasztott mintával. (e-mail: info@byhome. hu))
 
A méret kiválasztása előtt mérje meg a rendelni kívánt faltetoválás pontos méretét és amennyiben eltér a megadott mérettől, az aktuális m2 árat válassza ki és adja meg a pontos méretet!
 

Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 06:34 .

Trespass tress-tex,strech,női krémszinű outdor softshell dzseki,m es méret,3000mm vizálló,szélálló.. - Jelenlegi ára: 4

Trespass tress-tex ői softshell dzseki alig használt hibátlan állapotban, cimkésn s es méret de jóval nagyobb m nek felel meg, kétoldalt zipzáras zseb, csuklónál gumis, polárbéléses kétféle anyagkombináció, a polárbélés elasztikus benne, alja behúzózsinóros, kissé elasztikus, mell 106-114cm ig nyúlik, hossza 64-67cm, ujja nyaktól mérve 72cm

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 05:04 .

Xbox 360 : Vezeték Nélküli Kontroller Fehér Gyári MS - Jelenlegi ára: 9 999 Ft


! ! ! ELADÓ ! ! !
Xbox 360 :
Vezeték Nélküli Kontroller
Fehér
Gyári MS
-Használt, tesztelt, hibátlanul működő állapotban.
--------------------------------------------
Vásároljon megbízható eladótól!
13. éve vagyok a Vaterán,
100% pozitív visszajelzéssel !
Termékeim között más
játékokat, kiegészítőket,
konzolokat is találhat!
Csere/beszámítás
esetleg érdekelhet...
Több termék vásárlása esetén
csak egyszer kell postaköltséget
kifizetni!
A vásárlásról számlát adok!


Jelenlegi ára: 9 999 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 04:07 .

Juventus eredeti adidas kötött sál 2. - Jelenlegi ára: 3 499 Ft


 
Juve fanok figyelem!
 
Most szuper áron juthattok hozzá ehhez az új, címkés, eredeti adidas Juventus kötött sálhoz
 
Szín: Fekete-Fehér
 
Egyik oldalán Juventus felirat illetve Juve új címere és adidas logó
 
Másik oldalán 3 sávos adidas vonal fut végig
 
Végei mindkét oldalon bojtosak.
 
Ár: 3499 Ft

Jelenlegi ára: 3 499 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 02:40 .

Malév Börönd 2 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Malév Börönd 2
Mérete: 45 x 15 x 35
Kép szerinti állapotban
Posta:
1. Ajánlott levélként előre utalással 1100 Ft
2. Személyes átvétel: Budapesten csak IV. XIII. kerületben
Köszönöm érdeklődésedet, további jó licitálást!
Licitet nem törlök, Termék zárását nem hozom előre!!!!

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 01:34 .

új HUGO BOSS sötétbarna hatalmas fürdőlepedő, törölköző,97x160cm - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

97x160cm es, pamutból, élőben gyönyörű barna  szinű, dombornyomott, kiváló minőség, HUGO BOSS felirattal, új ,, exlusive különleges törölköző, napozáshoz, utazáshoz, menő darab, az ár 1 db ra vonatkozik

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 00:17 .

Kutyahám póráz - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kutya hám póráz, fényvisszaverővel. Méret: S, M, L, XL, A méretezés a képen látható!   A termék külföldről érkezik, a várható szállítás 2-3 hét a postaköltség 2500ft. A képen látható szinekből kapható!
 

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 23:04 .

SONY Cyber-shot DSC-W800 digitális fényképezőgép - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

SONY Cyber-shot DSC-W800 digitális fényképezőgép
Bekapcsolható, kijelző ép és karcmentes,
optika mechanikája hibás, CCD érzékelő ép.
20, 1MP, 5x optikai zoom.
Elem és SD kártya ajtó hibátlan,
akkumulátor nincs hozzá,
gombok épek működnek, ép kopásmentes készülékház,
SD kártyás, egyedi USB kapcsolódás pc-hez.
alkatrésznek, vagy javításra ajánlom.

Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 21:46 .

H&M kék csíkos ing M - Jelenlegi ára: 999 Ft

Csere is érdekel, részletek az i+ oldalamon, illetve a terméklap alatt...
SZEKRÉNYROBBANTÁS, nézd meg a többi aukciómat is!


Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 20:34 .

OROSZORSZÁG 1+2+3+5 kopejka 1915 - Jelenlegi ára: 4 300 Ft

A 2 kopejka VF, a többi aUNC/UNC tartású. A képen látható tétel képezi az eladás tárgyát.
A vevőnek a leütést követő egy héten belül kell jelentkeznie.
Fizetési határidő az elkelés napától számított 15. naptári nap.
A határidőn belüli tételeket kérésre összevárom és egyben postázom.

Jelenlegi ára: 4 300 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 19:17 .

retro régi ritka MOTOROLA hordozható rádiótelefon NMT ( Nordic Mobile Telephony ) 450 Mhz - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

retro régi ritka MOTOROLA hordozható rádiótelefon NMT ( Nordic Mobile Telephony ) 450 Mhz
Ha érdekli a meghirdetett termék , tegyen licitet. Máshol is hirdetem , eladás esetén a vatera oldaláról eltávolítom . Ha már van licit a terméken, nem fogom eltávolítani .
Amennyiben lejárt termékeim között található olyan, mely Önt érdekli, írja meg és újra feltöltöm.
Kattintson rá:    Istvan3 lejárt hirdetései .
Eladó a képeken látható erősen hiányos, sérült állapotú mobiltelefon . Az interneten olvasottak szerint Magyarországon az első hazai szolgáltató, a Westel 0660 indulását követő pár évben volt megvásárolható akkor nagyjából 300 000 Ft körüli összegért . Egy ilyen típusú rádiótelefonnal indította Magyarországon az első mobilhívást 1990. október 15-én Bod Péter Ákos ipari és kereskedelmi miniszter. Ezzel avatták fel az első olyan magyarországi rádiótelefon hálózatot, mely független a földi hálózattól, de azzal is tudott kommunikálni.
Nincs hozzá se antenna, se kézibeszélő és két összefogatócsavar is hiányzik . Csak a fotókon látható készülék az aukció tárgya!   Csomagolás nélkül kb. 2, 5 kg .
Karcok, sérülések, szennyeződések előfordulnak ! Kérem alaposan nézze meg a feltöltött fotókat, nagyíthatóak! Garancia nincs!
 
A termék zsiga33 felhasználónál nyert termékekkel együtt postázható.
Kattintson rá:    zsiga33 aktív hirdetései .
Kattintson rá:    zsiga33 lejárt hirdetései .
A hirdetett termék állapota látható a fényképeken ,  garancia nincs !
Utánvéttel nem postázok! Külföldre csak előre egyeztetést követően postázok!
Ha kérdése van a termékről, azt a licit megtétele előtt tegye fel!  Korábbi aukciózárás az aukció alakulásától függően lehetséges. Ha nem tud mindig számítógép előtt lenni, célszerű levédett ajánlatot tenni, mivel zárás elindítása esetén korábban ér véget az aukció és más nyerheti meg! Nincs más dolga, mint meghatározni a maximum összeget, melyet az adott termékért fizetne és ezt az összeget írja be a terméklapra licitnek .  A levédett ajánlatot csak Ön látja .  A rendszer automatikusan licitál addig az összegig, amit beírt. Ha ennél nagyobb összeggel más nem licitál, akkor Ön megnyeri a terméket.
Legkésőbb -ha nem jön közbe a járvány miatt semmi rendkívüli- az utalás beérkezését követő harmadik munkanapon postázom.  A nyertes az aukció végét követően kérem  max. kettő napon belül jelentkezzen, az utalást max. négy napon belül indítsa el.
Amennyiben a terméknél szereplő postázási módoktól eltérő módon kéri a postázást , ha megoldható , úgy küldöm . Ezzel kapcsolatos kérését a licit megtétele előtt a termék alatti levelezésben kérem megírni. Rózsaszín csekkes befizetést nem fogadok! Ha fentieknek nem tud megfelelni,  kérem NE LICITÁLJON, kivéve ha korábban mást beszéltünk meg.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 17:52 .

Ultrahangos tisztító fűtéssel 3 l, Emag EMMI MF30 - Jelenlegi ára: 235 900 Ft


Ultrahangos tisztító fűtéssel 3 l, Emag EMMI MF30
Termék azonosító: 532824
MF 30 többfrekvenciás ultrahangos tisztító készülék
Nemesacél rezgő tartály és nemesacél ház
Időkapcsoló óra 1-30 perces
Leeresztő csap és fűtés
Multi üzemi frekvencia: 20/40 kHz, átkapcsolható
Az Emmi-MF30 készülék igen nagy többlet értéket nyújt a több-frekvenciás technológiájával.
A frekvenciák változtatásával kisebb (40 kHz) vagy nagyobb (20 kHz) üregek (kavitások) jöhetnek létre, amelyek a teljesítmény mértékét jelentősen fokozzák. Ezáltal még a legdurvább szennyeződés is könnyedén tisztítható.
A készülék éppen ezért megbízható segítség a háztartásban, mivel a nagyobb frekvencia által szemüvegek és kisebb tárgyak is kíméletesen és hatékonyan tisztíthatók.
Jellemzők:
Rezgő tartály: nemesacél 1. 4301
Ház: nemesacél 1. 4301
Védettség: IP 44
Leeresztő csap: igen
Időkapcsoló óra: 1-30 perc vagy tartós működés
Fűtés: 20-80 °C
Teljesítmény szabályozás: 40%/60%/80%/100%
Sweep technika: igen (a normál ultrahang teljesítmény fokozása különösen erős szennyeződéseknél)
Belső kosár (H x Szé x Ma): 220 x 120 x 60 mm
Rezgő rendszer: 2 PZT széles sugarú rezgőrendszer
HF generátor: túlterhelés ellen védett, állandó teljesítményű
Üzemmód: egyszerű félhullám
Multi üzemi frekvencia: 20/40 kHz átkapcsolható
SweepTec: 50-60% teljesítmény növelés
Ultrahang teljesítmény: min. 160 Watt (bemeneti teljesítmény)
Ultrahang teljesítmény: max. 280 Watt
Fűtőteljesítmény: 120 Watt
Hálózati feszültség: 240V/AC, 60 Hz
Hálózati csatlakozó: 220 - 240 V
Műszaki adatok:
Alkalmazás (ultrahangos tisztító): Háztartás, Műhely, Univerzális ? Ház anyaga: nemesacél ? Kapacitás: 3 l ? Kádanyag: nemesacél ? Méret (tál): 238 x 138 x 100 mm ? Méret, hossz: 265 mm ? Méret, magasság: 225 mm ? Méret, szélesség: 165 mm ? Tartós üzemre alkalmas: Igen ? Tisztítási frekvencia: 40 kHz ? Tisztítási időtartam (max. ): 1800 mp ? Tisztítási időtartam (min. ): 60 mp ? Típus (kategória): Ultrahangos tisztító ? Ultrahangos tisztító jellemzők: fűtéssel ? Üzemi feszültség: 240 V
Szállítás tartalma:
1 db Emmi-MF30, 1 db fedél az Emmi-MF30-hoz, 1 db kosár az Emmi-MF30-hoz, 1 db EM-080 100 ml.
Mennyiség: 1 db(Egységár: 235 900 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 235 900 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 16:46 .

Bukósisak - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

3 darab, bolt bezárása miatt ár alatt eladó. Újak, 2 méret, L-es és XXL- es.

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 15:28 .

Superman Apokolips eredeti,karcmentes ps2 játék - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Eredeti, karcmentes ps2 játékaimat eladom.
Nézd meg többi játékomat is.

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 14:12 .

Pepe Jeans cipő 32 - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Szuper jó Pepe Jeans vagány cipő napsárga színben
Szuper kényelmes tornacipő fazonú, de az anyaga más. Szerintem valami gumis/műanyagos réteggel van bevonva a vászon. Ezért a nedvességnek jobban ellenáll mint a sima vászon dorkó.
Nincs hibája.
Kihasználatlanság miatt adom el.
Ezt ne hagyd ki!!!
Több dolog vásárlása esetén KEDVEZMÉNYT ADOK AZ ÁRBÓL ÉS  csak egy pk. -et számolok!!
ÉRDEMES KÖRÜLNÉZNI: )))

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 12:58 .

Smink Eltávolító Szemhez Naturally Gentle Clinique - Jelenlegi ára: 9 490 Ft

A Smink Eltávolító Szemhez Naturally Gentle Clinique minőségi termék, igényes emberek számára, akik a legjobb kozmetikumokat keresik, szépségük fokozására. Ha te ezek közé tartozol, ezek a Clinique 100 %- ban eredeti termékek neked valók. Nem: Hölgy

Jelenlegi ára: 9 490 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 11:40 .

2020. augusztus 28., péntek

Fa virágtartó állvány eladó! - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Fa virágtartó állvány eladó!
Retro fa virágtartó állvány eladó!
Méretei:
Szélesség: 125 cm, Magasság: 106 cm, Mélység: 26 cm
Ára: 30000 Ft

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 10:12 .

98/104-s farmer hatású ruha virágokkal ,3-4 év - Jelenlegi ára: 1 590 Ft


Farmer hatás ruha, hímzett virágokkal díszítve, elöl gombos, vékonyabb, puha anyag, szép állapotban.  
hossz: 45 cm, mellbőség: 30 cm, ujj nyaktól: 40 cm


Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 08:52 .

Fiat Palio légzsákvezérlő egység / légzsák modul, c.sz. 46529745 x - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Fiat Palio légzsákvezérlő egység / légzsák modul
c. sz. 46529745
9


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 07:52 .

0441 Régi őz trófea , agancs fa talpon - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Régi őz lakozott trófea , agancs fotón látható állapotban, hatalmas fa talpon, falra akasztható. A talapzaton egy kisebb fa talpon havasi gyopár látható.
Szélesség: 21 cmHosszúság: 40 cmMagasság: 20 cmSúly: 1. 37 kgMaga az agancs hossza: 21. 5 cm.
Talapzat mérete: 40x21 cm.
Termékeim között több trófea található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( vadász vadászat vadász téma szarvas agancs szarvasagancs havasigyopár )

Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 05:40 .

Samsung UCT-043 LCD/LED, 3D/SMART univerzális, viágítós távirányító - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Vásároljon utángyártott, jó minőségű távirányítót, az eredeti gyári távirányítóval megegyező funkciókkal!
Fix programmal rendelkezik, nem univerzális, nem kell programozni, az elemek behelyezése után azonnal működőképes.
Gombjai jó minőségűek, hogy sokáig szolgálhassák az Ön kényelmét, kinézete, működése a gyári távirányítóval mindenben megegyező.
Az ugyanazon, vagy hasonló kinézetű Samsung távirányítókat helyettesíti, illetve a legtöbb LCD és LED televízióhoz jó, ideértve a SMART és 3D funkcióval ellátott készülékeket is.
Extra funkció: gombvilágítás
24 hónap garanciával , elemek nélkül szállítjuk.
A következő távirányítókat helyettesíti: SAMSUNG AA59-00581A SAMSUNG AA59-00583A SAMSUNG AA59-00585A SAMSUNG AA59-00622A SAMSUNG AA59-00638A SAMSUNG AA59-00639A SAMSUNG AA59-00801A SAMSUNG AA59-01079A SAMSUNG BN59-01014A SAMSUNG BN59-01039A SAMSUNG BN59-01079A
Az alábbi készülékekhez használható: SAMSUNG PS51E8000GS SAMSUNG PS64E8000GS SAMSUNG UE32ES6800S SAMSUNG UE40ES6800 SAMSUNG UE40ES6900 SAMSUNG UE40ES7000S SAMSUNG UE40ES8000S SAMSUNG UE46ES6800 SAMSUNG UE46ES6900 SAMSUNG UE46ES7000S SAMSUNG UE46ES8000S SAMSUNG UE55ES6800 SAMSUNG UE55ES7000S SAMSUNG UE55ES8000S SAMSUNG UE65ES8000S SAMSUNG UE75ES9000S
A lista nem teljes, ha nem találja a megfelelő távirányítót, küldje el email-ben a TV készüléke típus számát és megkeressük a megfelelő távkapcsolót

Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 05:17 .

BABY MILESTONE "HÓNAPRÓL HÓNAPRA" BABATAKARÓ - unikornis mintával - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

ÖRÖKÍTSD MEG, AHOGY KISBABÁD FELNŐ!
„ HÓNAPRÓL HÓNAPRA” FOTÓK KÉSZÍTÉSÉHEZ TERVEZETT KÜLÖNLEGES BABY MILESTONE TAKARÓ.
MESESZÉP HÁTTERET NYÚJT A FÉNYKÉPEZÉSHEZ!
Multifunkcionális
70cmX102cm, pihe-puha flanelből készült kiváló minőségű babatakaró. Használd altatáshoz, babakocsiba, játszószőnyegként, és a fotózáshoz!  Egyedi hátteret ad fotóidnak kisbabádról az első pillanatoktól kezdve!
Egyszerűen keretezd be az aktuális hónap számát, és készülhet a fotó!
AJÁNDÉK VIRÁGOS ÉS CSILLAGOS KERETTEL!
Nyuszis, vagy unikornisos mintával
Prémium minőség: a minta nem halványul és az anyag nem szöszösödik.  


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 04:04 .

Opel Corsa D/2 2011-2014 - féltengely, jobb oldali, (a/z)17(dtr/dts), jelölés: WC - Jelenlegi ára: 55 330 Ft

féltengely, jobb oldali, (a/z)17(dtr/dts), jelölés: WC (13149835)
13149835
93189676
 Opel 
 Opel Corsa D 2011. 03. 01-2014. 08. 31 (OPECor D2) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 55 330 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 02:40 .

2db 74-80-86 kisruha, TÜNDÉRI és OLCSÓ !! - Jelenlegi ára: 800 Ft

drapp hossza 44cm,
hibátlan állapotban ,
beleírt méret 74,
anyaga kordbársonyszerű (tavaszra-őszre ajánlom)
barna hossza 42cm,
szélesség hónaljban 26, 5, középen 31, 5cm
lefelé szélesedő, A vonalú
újszerű állapot
beleírt méret 74,
személyes átvétel Sopronban vagy a Sopron Répcelak vonalon.
1111
BD1

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 01:34 .

-Vegyes lemez csomag gramofon kemény bakelit stb., több mint 120 db - Jelenlegi ára: 13 990 Ft

Vegyes bakelit csomag. Tartalmaz régi 1 és 2 oldalas gramofonlemezt, régi kemény bakelitet, normál bakelitet , kis lemezt levelezőlap lemezt, fólia lemezt.. Van benne komolyzene opera, operett, extrád, régi tánclemezek beat lemezek magyar és külföldi, cigánynóták stb, ill néhány gyártási próba lemez. Az összes darabszám kb 120 db. Csak egyben vállogatás nélkül eladó. Előfordulhat benne sérült lemez is, sem időm sem lehetőségem próbálni 
 
 Mint a képen!
Kérdezzen bátran, minden kérdésre a lehető legrövidebb időn belül válaszolok.
 
Fotógarancia
A feltöltött képeket a felkínált termékről magam készítettem
Személyes átvétel lehetséges Budapesten a XVII. kerületében fix helyen majdnem minden nap egyeztetett időpontban, melyet a visszaigazolásban részletesen feltüntetek.
 
Az utalás beérkezését az értékelés elkészítésével jelzem.
Postázási napok: keddtől péntekig.
A beérkezett utalások alapján általában aznap, de legkésőbb másnap postára adom a megvásárolt terméket, vagy termékeket.
Csomagküldés: Postai díjszabás szerint bármely ajánlott, illetve csomagküldési lehetőséggel. Irányadó: termék súlya csomagolással együtt, és méret alapján .
( Postai előírások: pl max hossz méret)
Nagyobb értékű termék esetén ajánlom az időgaranciás, biztosított csomagküldés lehetőségét. Semmilyen csomagolási költséget nem számolok fel
Utánvételes, illetve rózsaszínű csekken bankszámlára történő fizetés lehetősége kizárva
Legcélszerűbb, leggyorsabb, valamint legolcsóbb a CIB, vagy BBRt fiókban számlaszámra történő befizetés, melyekről azonnal értesítést kapok.
Csomagot csak a vételár kiegyenlítése után küldök.
Amennyiben több terméket rendel egyszerre postaköltséget takarít meg.
Kérem nézze meg többi termékemet is, olvassa el saját oldalam.
Jó böngészést, sikeres licitálást!


Jelenlegi ára: 13 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-29 00:17 .

3-6 hós 62-68-as vékony farmer Next nadrág + monster pamut póló (21) - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


Az aukció tárgya a képen látható szett
Felső
Mellbősége: 26 cm
Hossza: 29 cm
Nadrág
Derékbősége: 20 - 27 cm 
Hossza: 20 cm
Kérlek mielőtt licitálsz olvasd el saját oldalamat, annak ismeretében licitálj,
liciteddel tudomásul veszed az abban foglaltakat.
Köszönöm hogy benéztél.
A sablont készítette
Számlaszámom:


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 22:58 .

AUNA gyerek karaoki szett - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Csak ki lett próbálva , ezért használtnak hirdetem! (Új ára 20. 650. -Ft)
Beépített CD lejátszó, ismétlés funkcióval és előre programozott lejátszás funkcióval.
2 db dinamikus mikrofon, különálló hangerő szabályzóval, Echo-effekt .

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 21:46 .

925 sterling ezüst bev. leopárd gyűrű KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 980 Ft

925 sterling ezüsttel bevont, 925 fémjelzéses, EZÜSTÖZÖTT, gyönyörű leopárd fejes gyűrű.
 mérete: szélesség: 1. 6cm, KÉSZLETEN 3DB: átmérő: 17mm, 18mm, 19mm
Termékeim között találsz hozzá illő karkötőt, nyakláncot, gyűrűt is, és még sok minőségi EZÜSTÖZÖTT ékszert, egy bizsu áráért.
AZ ELADÁSRA KÍNÁLT TERMÉKEK KÉSZLETEN VANNAK, AZONNAL ELVIHETŐK!!!!

Jelenlegi ára: 980 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 16:28 .

Ülepes nadrágok - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Ülepes nadrágok 3 színben
Új, címkés

Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 19:04 .

National Panasonic R-218 táskarádió 1975-ből - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

National Panasonic R-218 táskarádió 1975-ből
MW - SW
Kipróbálva, jól működik.
Képek szerint, nagyon szép állapotban, tokjával.
A készülék használt, garanciát adni nem tudok.
Vissza nem vásárolok.
Kérem az adás-vételt 3 napon belül lebonyolítani.
Licitet nem törlök.
Folyamatosan töltök fel tranzisztoros rádiókat, kérem nézze meg a többi aukciómat is.


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 17:58 .

Hullahegyek fenegyerek - DVD Ryan Phillippe, Benico Del Toro - Jelenlegi ára: 215 Ft

Eredeti DVD. Amerikai film(2000). 2. 0 eredeti hanggal,  2. 0DD magyar szinkronnal, és felirattal. Játékidő:  1 óra 59 perc+extrák. Kép:  16/9.  További tartalmi és technikai info a mellékelt képeken.  
Szereplők:
Ryan Phillippe (Parker)
Benicio Del Toro (Longbaugh)
Juliette Lewis (Robin)
Taye Diggs (Jeffers)
Ismertető:
Két bűnöző, Parker (Ryan Phillippe) és Longbaugh (Benicio Del Toro) régóta társak és abban reménykednek, hogy ezúttal simán és erőszak nélkül nagy pénzhez juthatnak. Elrabolnak egy lányt, Robint (Juliette Lewis), akiről kiderül, hogy kilenc hónapos terhes béranya: egy gengszter számára hordja ki a gyerekét. Az események váratlan fordulatot vesznek és az egész ügy sokkal bonyolultabbá válik, mint amit a páros eddig elkövetett. Ráadásul Parker beleszeret a furcsa lányba. Társa sejti, hogy Parker szentimentális érzései veszélyeztetik tervüket. Ahogy a váltságdíj átadásának ideje közeledik, nemcsak jól felfegyverzett ellenfeleikkel, de egymással is meg kell küzdeniük. Robin meg egyre több helyet foglal.  

Jelenlegi ára: 215 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 16:46 .

F&F mélyülepű,pamut anyagú,szivecskés/csillagos playsuit 12-18 hó kislánynak - Jelenlegi ára: 800 Ft


Üdvözöllek az oldalamon!
F&F mélyülepű, pamut anyagú, szivecskés/csillagos playsuit 12-18 hó kislánynak.
A termék leírása:
Ujjatlan, mélyülepű és hosszú szárú playsuit, 12-18 hónapos kislánynak.
Márka: F&F.
Karöltőben, a lábszárvégeknél és a nyakrésznél ráncolt/gumírozott.
Elején gombos (dísz), derékban gumis, lábközt patentokkal záródik.
Nagyon csinos és kényelmes felvéve!
Keveset használt, nagyon szép állapotú, nem találtam hibáját.
Foxpost-tal és weebox-szal is tudom küldeni, valamint személyes átvételre is van lehetőség!
Sok márkás, hímzett és karakteres ruhát töltök fel, érdemes visszanézni! Sok játék is feltöltésre vár!
A leírás a termék állapotát jól tükrözi, ebben a tudatban licitálj, köszönöm!
Ha kérdésed van nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
A játékokra egy tisztítás, a ruhákra egy mosás és vasalás ráfér, mert zsákban valamint szekrényben voltak tárolva.
Kellemes nézelődést és sok sikert kívánok a licitáláshoz!
.

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 15:28 .

0L155 Pentacon Six analóg fényképezőgép alkatrész - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Szép állapotú, analóg fotós kellék. Jelzett, hibátlan, karcmentes állapotú analóg fényképezőgép alkatrész. Kihajtható keresőlencse Pentacon Six TL fényképezőgéphez. Szélesség: 7 cmHosszúság: 7 cmMagasság: 7 cmSúly: 0. 115 kg
Termékeim között több Pentacon Six alkatrész található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több fotós kellék található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több kereső lencse található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( fényképező gép kereső lencse pentacon six ttl prisma pentax )

Jelenlegi ára: 16 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 14:12 .

LENOVO IDEACENTRE B750 I7 CPU GAMER AIO PC használt állapotban - Jelenlegi ára: 140 500 Ft

Lenovo B750 AIO használt állapotban.
Win 10 home oprendszerrel.
 
Tartozékok:
adapter: igen
tápkábel: igen
wirelles billentyűzet és egér
Leírás:
CPU: Intel Core i7-4770 3. 4 GHz
RAM: 16 GB DDR3
HDD: 240 GB SSD
VGA: Intel HD 4600 1 Gb + nVidia GeForce GTX 760A 1 Gb DDR5
Kijelző: 29" IPS 21x9 2560X1080
Blu-ray-író,
SD kártya olvasó,
Kamera,
4 x USB + 2 x USB 3. 0
WLAN (Wifi) 802. 11 a/b/g/n/ac
Bluethooth 4. 0
HDMI ki-bemenet
analóg tv tuner
JBL hang
 
A gépre 6 hónap grancia van.
 
A  termékeket kizárólag  Express One futárral küldjük!
A kiszállítás ideje 2-3 munkanap.
 
Tévedés és elírás joga fenntartva!!
 

Jelenlegi ára: 140 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 12:58 .

Retro villanyszerelési anyagok - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

A licit tárgya a képeken látható, többnyire  használt, bontott villanyszerelési anyagok.
1. Bontott kismegszakítók C-sínnel lakásfelújításból, 1987-es gyártás, itt-ott sérült bakelitház, lásd. képek, működnek
2. ERU vezetékbe építhető  kapcsoló (Schnurschalter), elektromos fűtőpárnákat is ilyesmivel szereltek anno.
3. 4db műszer szekrényből bontott földelt műanyag kocka konnektor 
4. 1db dupla fehér bakelit földelt konnektor, az alja belülről lakkos, kívülről tiszta.
5. 1db bakelit-porcelán függeszthető E27 foglalat, újszerű
6. 1db bakelit lengő foglalat
7. 1db piros előlapú MOLVENO olasz foszforeszkáló 1ÁK billenő világítás kapcsoló a 70-es évekből, ha van már ilyenből dupla sárgád, ez is kelleni fog...
8. lépcsőház világítás nyomógomb gombja és a fedele, a fedélen hajszálrepedés
9. foszforeszkáló világításkapcsoló fedele, belül kitörés
10. 5db bontott talpas E27 bakelit foglalat, kompaktfénycső volt benne, nincs szétégve... a talp pereme egy helyen vezeték bekötés miatt kitörve.
egyéb apró vackok kép szerint.
Kihagyhatatlan, így együtt....
A termékre magánszemélyként semmilyen garanciát nem vállalok, ennek tudatában licitáljon!
Postázás kizárólag előre utalást követően, a vevő kockázatára és költségére, MPL Vaterafutárral.
Személyes átvétel kizárólag az M3 metró Ecseri úti megállója KÖZELÉBEN.
Csere és utánvét kizárt.
Van itt még pár dolog, hogy sikeresen záródjon a tranzakciónk...
MIELŐTT LICITÁL, gondolja át, hogy szüksége van-e a termékre, illetve, hogy lesz-e majd pénze rá, hogy határidőre kifizesse az árát, mert LICITET NEM TÖRLÖK!
AZ AUKCIÓ VÉGE UTÁN EGY HETET VÁROK A FIZETÉSRE, UTÁNA AUTOMATIKUSAN ÉRTÉKELEK! Ha nem fizetett, akkor sajnos csak NEGATÍV értékelést tudok adni...
Mielőtt jelentkezne a termékért, várja meg és OLVASSA EL az általam írt és a VATERA által automatikusan kiküldött VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐT, benne a számlaszámmal és más hasznos információkkal.  
Ha mindenképpen személyesen szeretné átvenni a terméket, de fogalma sincs róla, hogy mikor fog felém járni, akkor utalja át a pénzt, aztán majd jön legközelebb, ha ismét űrhajót indítanak a Földre...
SIKERES LICITÁLÁST KÍVÁNOK!

Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 11:40 .

2020. augusztus 27., csütörtök

Régi térkép reprint - régi falinaptár hiányos - Jelenlegi ára: 700 Ft

39 x 35 cm-esek a lapok.
7 lap van meg.


Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 07:52 .

Opel Tigra B 2003-2009 Twin-Top - bölcső, motor és első kerékfelfüggesztés rögzítés - Jelenlegi ára: 66 396 Ft

bölcső, motor és első kerékfelfüggesztés rögzítés (9199963)
9199963
 Opel 
 Opel Twin-Top 2003. 09. 01-2009. 08. 31 (OPETig Twi) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 66 396 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 09:07 .

DEEP PURPLE - THE HOUSE OF BLUE LIGHT / MAGYAR - Jelenlegi ára: 2 099 Ft

MAGYAR NYOMÁSÚ BAKELIT NAGYLEMEZ....
NE HAGYD KI, VÁLOGASS KEDVEDRE, TÖBBET ÉRDEMES...
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL, MUNKANAPOKON REGGEL 7 H ELŐTT A VII. KER KÖRNYÉKÉN, ELŐRE MEGBESZÉLT NAPON...
NAGYOBB VÁSÁRLÁSOK POSTÁZÁSA MEGOLDHATÓ.. 10-20-30-DB FELETT
VÁSÁRLÁS ELŐTT ÉRDEKLŐDJ, NE UTÁNA...
A BEÍRTAK BETARTÁSA MELLETT VÁSÁROLJ...


Jelenlegi ára: 2 099 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 07:58 .

OLCSÓ!!! khakiszínű plüss felső 122-128-as - Jelenlegi ára: 450 Ft

hossza 45cm ujja 50cm elöl 2 zsebbel
Személyes átvétel Sopronban vagy a Sopron Répcelak vonalon.

Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 06:28 .

Opel Tigra B 2003-2009 Twin-Top - kábelköteg, EASYTRONIC váltó, jelölés: Y4F - Jelenlegi ára: 13 279 Ft

kábelköteg, EASYTRONIC váltó, jelölés: Y4F (9165258)
9165258
 Opel 
 Opel Twin-Top 2003. 09. 01-2009. 08. 31 (OPETig Twi) 
Használt - bontott cikk!

Jelenlegi ára: 13 279 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 05:12 .

Disney hímzett Tigrises pamut h.ujjú felső, 3-6 hó kisfiúnak, akár ingyen posta** - Jelenlegi ára: 400 Ft


Üdvözöllek az oldalamon!
Disney hímzett Tigrises pamut h. ujjú felső, 3-6 hó kisfiúnak, akár ingyen posta**.
A termék leírása:
Sötétkék alapon, az elejét betöltő hímzett Tigrises mintájú pamut felső, 3-6 hónapos kisfiúnak.
Hosszú ujjú, környakú.
Mindkét vállán patentokkal záródik.
Nem szakadt, foltot nem találtam rajta.
Használt, ettől függetlenül jó állapotú.
**Akár ingyen posta: 5000 Ft feletti vásárlásnál állom a postát!!!
Foxpost-tal és weebox-szal is tudom küldeni, valamint személyes átvételre is van lehetőség!
Sok márkás, hímzett és karakteres ruhát töltök fel, érdemes visszanézni! Sok játék is feltöltésre vár!
A leírás a termék állapotát jól tükrözi, ebben a tudatban licitálj, köszönöm!
Ha kérdésed van nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
A játékokra egy tisztítás, a ruhákra egy mosás és vasalás ráfér, mert zsákban valamint szekrényben voltak tárolva.
Kellemes nézelődést és sok sikert kívánok a licitáláshoz!
.

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 04:04 .

Mobiltelefontartó Xiaomi Mi Max 2 KSIX Flex TPU Átlátszó - Jelenlegi ára: 2 069 Ft


EAN:
8427542091983
Gyártó:
KSIX
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Mobiltelefontartó Xiaomi Mi Max 2 KSIX Flex TPU Átlátszó-et verhetetlen áron.
Anyag: TPUVédelem: Ütődések és horpadásookSzín: ÁtlátszóTulajdonságok: CsúszásmentesKönnyű összeszerelésRugalmasKompatibilis: Xiaomi Mi Max 2

Jelenlegi ára: 2 069 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 02:52 .

Portugália XX Centavos 1958 (id4246) - Jelenlegi ára: 265 Ft

Több tétel együttes vásárlása esetén is csak egy postaköltséggel kell számoljon.
Sima és elsőbbségi postázási módot csak saját felelősségére válasszon!
Nagyobb értékű vagy terjedelmű küldemény esetén válassza valamelyik MPL opciót!
Bármilyen kérdés esetén boldogan állunk rendelkezésére!

Jelenlegi ára: 265 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 01:40 .

pezsgőszínű divatos széles lányka/női műbőr öv hossz 85cm , szélesség 7,5cm - Jelenlegi ára: 800 Ft

hossz 85cm , szélesség 7, 5cm
szép, újszerű állapot
Személyes átvétel a Sopron-Répcelak vonalon.
1805
K51

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 23:28 .

Mikrósütő csillámlemez - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képeken látható és állapotú mikrósütö csillámlemez.
  Méret: 11, 8x 8, 9cm.
  Szállitás :   Ajánlott levélként 580-Ft.
                  MPL csomag automata 745-Ft.
                  Foxpost csomag automata 600-Ft.
 
Szállítási díj az érvényes díj szerint.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 23:07 .

Spiegelburg hímzett lovas tornazsák és pénztárca - Jelenlegi ára: 2 200 Ft


SPIEGELBURG
barna, minőségi kord anyagú, praktikus, több rekeszes tornazsák, hímzett lóval és a szetthez tartozó pénztárca szép, hibátlan állapotban.  


Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 21:52 .

Lollipop UNI-COOL unikornisos füzetbox - A5 - Jelenlegi ára: 990 Ft

A5-ös méretű füzetbox varázslatos Lollipop unikornisos grafikával díszítve, akár tiniknek is. Mérete: 22, 6x3, 5x17, 6 cm. Állítsd össze iskolai kollekciódat a Lizzy Card Lollipop Uni-cool unikornisos kollekciójából > > Az unikornisok egyszerre gyönyörűek, varázslatosak és titokzatosak, ezért nem csoda, hogy szinte & #8222; mindenütt& #8221; beléjük botlunk.   Egyaránt népszerűek a lányok és a hölgyek körében, ezért a Lizzy Card minden korosztály számára készített Lollipop Uni-cool mintás termékeket, melyeket a & #8222; legcoolabb& #8221; egyszarvúakkal díszített. A Lollipop Uni-cool kollekció ezúttal a virágok erejével ruházza fel az unikornisokat, melyek 25 terméken varázsolnak el minket. Biztosak vagyunk benne, hogy ezek a varázslatos egyszarvúak egész nap vidámságot csempésznek a tulajdonosaik szívébe.

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 20:28 .

Mama tea bodzavirág szálas 50 g - Jelenlegi ára: 415 Ft

Mama tea 50 g
Ezeket a teákat üzletben is árulom.
Előfordulhat, hogy valamelyik termék elfogy, és 1 hét múlva lesz újabb szállítás. Kérlek csak akkor üsd le, ha ez nem probléma!

Jelenlegi ára: 415 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 19:04 .

Gyönyörű ezüst indiai kézzel készített korall nyaklánc - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Gyönyörű kézzel készített indiai ékszer: nyaklánc-nyakék.
Meseszép természetes ásvány ragyogó korall nyaklánc , finom foglalatban, gyönyörűen kézzel kimunkalt, vésett egyedi ékszer.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 18:07 .

SKYTRONIC sztereó erősítő - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Kihasználtalanság miatt eladó egy gyakorlatilag új, 2 éve vásárolt sztereó erősítő.
Négyféle audió bemenettel, háromutas hangszínszabályozással, professzionális frekvencia tartománnyal - 10 Hz - 20 kHz -, kristálytiszta hanggal.
Sérülésmentes, hálózati kábellel, angol nyelvű, de könnyen érthető képes használati utasítással.

Jelenlegi ára: 16 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 16:46 .

Baseball labda BRETT - Jelenlegi ára: 1 170 Ft

A labda anyaga: vinyl, kerület: 9" = kb. 22, 5 cm.
Ha most nem tudná megvenni, tegye kívánságlistára, hátha egyszer akciós lesz.
A labda anyaga: vinyl, kerület: 9" = kb. 22, 5 cm.


Jelenlegi ára: 1 170 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 15:34 .

Heidenau Robogó 3,00-12 K38 TT 47J robogó gumi - Jelenlegi ára: 11 072 Ft

TERMÉKEINK RAKTÁRRÓL AZONNAL!! GYÁRI SZÁM: 321500 / INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20, 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN! Több termék megrendelése esetén egy szállítási költséget számítunk fel. Vonalkód: 2300000002287

Jelenlegi ára: 11 072 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 14:17 .

Pool Paradise International Edition Ps2 Playstation 2 eredeti játék konzol game - Jelenlegi ára: 1 150 Ft

Eladó a képen látható Pool Paradise International Edition
Playstation 2 játék!
Tökéletesen működik!
Tok: 5/4
Lemez: 5/3
Füzet: 5/4
Az általam értékesítésre kínált konzolok, konzol játékok és kiegészítőik mind tesztelt és működőképes állapotban kerülnek eladásra. Minden esetben részletesen leírom, hogy milyen állapotúak. Értékeléseim alátámasztják, hogy minden esetben a vásárlóim érdekeit előrehelyezve a lehető legjobb minőségű termékeket kínálom eladásra. A szállítás és garancia menüpontban részletes felvilágosítást kapnak a garancia menetéről. Fizetési lehetségek közül is ott találnak pontos információkat.
Megnyert aukciót követően a Vatera által üzenetet kapnak majd. Az fogja tartalmazni a vásárláshoz tartozó összes információt az előre utaláshoz a számlaszámot ás a pontos végösszeget. FELHÍVOM FIGYELMÜKET ARRA IS, hogy több tétel vásárlása esetén a postaköltség nem adódik össze! Ilyen esetben kérjenek tőlem pontos postaköltséget!
Köszönöm megtisztelő figyelmüket!
Jó vásárlást!


Jelenlegi ára: 1 150 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 12:58 .

strand fél sátor, felnőtt méret ÚJ szerű - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

- Eladó egy ÚJ szerű alig használt strand félsátor ami nagyon praktikus akár szélfogónak, nap ellenzőnek, kiváncsi szemek elöli rejtőzködésre.
 A szabadstrandokon Agárd, Velence, stb. nem jellemző, hogy lenne árnyék adó dolog, és ruha váltási lehetőség.
Gyerekek altatására, átöltözésre, csomagok tárolására, helyfoglalásra strandon, stb. ideális.
Felhasználási területe végtelen és, csak a fantázia szab határokat.
- üvegszálas merevítő vázzal
- vízhatlan alaplap
- cövekekkel
- zsinórzattal
- homokzsebes
- belső zsebekkel
- alkatrész tároló zsákokkal
- nagy méret
Lásd a fotókat
 Termékeim dohányzás és háziállat mentes környezetből valók
Bármilyen módon postázom
Összehasonlítás képen ekkora méretüt nem találsz amibe felnőt(ek) is kényelmesen be tud(nak) hosszába feküdni.
Megtévesztő az ugyan ilyen kinézetű, de mini egy gyerek számára is kicsi amit láthatsz más forgalmazóknál.
csak, hogy be ne dőlj:
https: //www. alza. hu/jatekok/strandsator-d5306119. htm#parametry
https: //www. regiojatek. hu/termek-45793-arnyekolo_sator_strandra_220_110_110_cm. html

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 11:46 .

2020. augusztus 26., szerda

Alfa 164 hátsó szárny spoiler féklámpával - Új - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

H471LS
Alfa 164 hátsó szárny spoiler féklámpával.
 
Nem akarod, hogy az autód unalmasan nézzen ki? Az ajánlatunkban szereplő spoilerral ezen változtathatsz! Szuper optika, kiváló minőség! A spoiler jó minőségű PU anyagból készült, színre festhető termék, felszerelése is egyszerű.
 
Kiszállítás 24 órás MPL futárral!
További jó böngészést kívánunk Vatera üzletünkben!


Jelenlegi ára: 29 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 10:28 .

Hidegfehér LED modul 3db 5050-es SMD LED - Kültéri - Jelenlegi ára: 200 Ft

Öntapadós kültéri LED modul 3db SMD5050-es Hidegfehér LED-el
Tulajdonságok:
LED-ek száma:  3db szuperfényes SMD5050-es LED
Feszültség:  12V (autóban is használható)
Szín:  Hidegfehér (6500K)
Sugárzási szög:  120°
Áramfelvétel: 85mA
Teljesítmény: kb.  1Watt
Méretek: Szélesség:  15mm - Hosszúság:  90mm - Magasság:  5mm
Felfogatás:  3M-es öntapadós ragasztó a modul hátulján
Élettartam:  50ezer óra
Ideális felhaszálás reklámtáblák polcok, és vitrinek megvilágítására
Az ár 1db 3LED-es modulra értendő.

Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 08:28 .

PROFI NAGYFÉNYEREJŰ 8 LED FEJLÁMPA Tölthető! - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
8 LED-es akkumulátoros fejlámpa
Fejre rögzíthető, LED technológiával működő lámpa. 8 db fehér LED, extra erős kivitelben, hatalmas tükrös lámpatestben. Alkalmas, amikor szükségünk van mindkét kezünkre (autószereléshez, villanyszereléshez, éjszakai horgászáshoz, barlangászáshoz, stb... ) Dőlésszög állítás. A 8 LED élettartama szinte végtelen, kb. 80. 000 üzemóra.
A lámpa beépített Lítium akkumulátorral rendelkezik, amit a készletben található, LED kijelzős hálózati töltővel egyszerűen tölthetünk fel.
Feltöltött állapotban, 6-8 óra valós üzemidő!
Eredeti ár: 2 390 Ft
Akciós ár:
1 490 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 07:58 .

Avon Hidratáló kézgél antibakteriális hatással 250 ml - Jelenlegi ára: 1 299 Ft


Hidratáló kézgél antibakteriális hatással 250 ml
Hidratáló formula az extra kézápolásért.
JELLEMZŐI:
glicerinnel és 64% alkohollal
illatmentes
bőrgyógyászatilag tesztelt
kíméletes a bőrhöz
minden családtag használhatja
naponta többször egymás után is használható
HASZNÁLATA:
Dörzsöld a kezedre és az ujjaid közé, amíg teljesen meg nem szárad. Nem szükséges letörölni, sem leöblíteni.
AKCIÓ!
Vásárolj nálam egyszerre legalább 20 000 ft -ért és ajándékba kapsz egy 50 ml-es Herstory parfümöt vagy egy 50 ml-es Rare Gold parfümöt.  
Bármelyiket választhatod !
Nézz szét a termékeim között, több termék vásárlása esetén spórolhatsz a postaköltségen!
Csomagautomatába 2 kg súlyig 745 ft a postaköltség !
Vaterafutárral postán maradó csomag díja 2 kg-ig csak 1205 ft (akár 8 - 10 terméket is tudok egy csomagban 1205 ft-ért postázni)
Ajánlott levélként csak postán maradóra tudok postázni!
Ha több terméket is vásárolsz és a PayPal fizetést választanád, a rendszer nem tudja a pontos postaköltséget kiszámolni. Ebben az esetben célszerűbb az utalást választani és emailben megírom a szállítási költség pontos összegét.
Ha mégis a PayPal fizetést választod, akkor a rendszer által számított és a tényleges postaköltség közötti különbözetet természetesen visszautalom.

Jelenlegi ára: 1 299 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 06:46 .

Fém Adapter Merevlemezhez 2.5?3.5" GEMBIRD MF321 Ezüst színű" - Jelenlegi ára: 985 Ft


EAN:
8716309048408
Gyártó:
GEMBIRD
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Fém Adapter Merevlemezhez 2. 5? 3. 5" GEMBIRD MF321 Ezüst színű-et verhetetlen áron. Szín: Ezüst színűAnyag: FémKompatibilis: HDD2, 5"Méretei kb.: 11, 96 x 3, 18 x 1, 56 cm"

Jelenlegi ára: 985 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 05:34 .

Canon CTC-100 kábel - Jelenlegi ára: 300 Ft

Eladó Canon CTC-100 kábel. (Komponens videokimenet pl. HF-S100 és hasonló videokamerákhoz, ezzel TV-re köthető a kamera. )
gyakorlatilag új, sosem volt használva.
Ára 300Ft. Postázható, vagy Székesfehérváron átvehető.

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 04:17 .

Playset City Life Garden Party Playmobil 9272 (38 pcs) - Jelenlegi ára: 14 201 Ft


EAN:
4008789092724
Gyártó:
Playmobil
A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a Playset City Life Garden Party Playmobil 9272 (38 pcs) terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a Playmobil a legjobb árakon!
Anyag: ABS????? ??: 38 pcsFunkciók: FényekTulajdonságok: Összeszerelés nélkülElemmel működik (3 x AAA, nem tartozék)Ajánlott kor: 4+ Év

Jelenlegi ára: 14 201 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 03:07 .

Bukócső HEED - Honda VFR 800 X Crossrunner (2011-2014) - Jelenlegi ára: 53 490 Ft


Bukócsövek / bukócső HEED - Honda VFR 800 X Crossrunner (2011 - 2014) -  fekete
Professzionális kivitelezés:
Anyaga: acél
Hajlítás: CNC
Vágás: lézeres
Hegesztés: TIG
Festés: porfestés
Szine: fekete
Nincs szükség a motor szerkezetének megbontására
A készlet tartalmazza a felszereléshez szükséges alkatrészeket
A szett tartalmaz csövek bal és jobb oldalán egy motorkerékpár.


Jelenlegi ára: 53 490 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 01:46 .

6 rekeszes pénzkazetta rendszerezéshez és tároláshoz (id13101) - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Több tétel együttes vásárlása esetén is csak egy postaköltséggel kell számoljon.
Sima és elsőbbségi postázási módot csak saját felelősségére válasszon!
Nagyobb értékű vagy terjedelmű küldemény esetén válassza valamelyik MPL opciót!
Bármilyen kérdés esetén boldogan állunk rendelkezésére!

Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2020-08-20 03:07 .

Peugeot 306 fényszóró 1997-1999 - Jelenlegi ára: 12 500 Ft


Peugeot 306 fényszóró
1997-1999-ig gyártott modellekre
Elektromos állítómotor nélkül
Állítómotor beszerelhető
H4 izzó foglalat
E jel megtalálható
Az ár egy darab ára
Vadonat új termék
Beszerzési idő: 1 héten belül
Rendelhető jobb vagy bal oldali


Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 23:12 .

Magyar 1979 Gyermekváros Úttörő postahivatal Fót Emléklap ! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Mint a képen.                                     (5)
 
 
 Kérem tekintse meg a többi tételemet is !!!    Licitáljon Most !!!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 22:04 .

Oral-B PRO5800 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az Oral-B PRO5800 elektromos fogkefe kíméletesen tisztítja és ápolja a fogakat.
Mindennapi használatra ajánlott.
Gumi borítása kényelmessé teszi a fogását.
Sensitive mód az érzékeny fogaknak.


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 20:40 .

Kanaka - Damm, Hans - Jelenlegi ára: 420 Ft

Kanaka - Damm, Hans
Fordítók: Bodrogi Tibor
Kiadó: Gondolat Könyvkiadó
Kiadás éve: 1961
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Franklin Nyomda
Kötés típusa:: egészvászon kiadói borítóban
Terjedelem: 365 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 50kg
Állapot: Jó
Megjegyzés: A kiadói borító viseletes, szakadozott.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! #$#$#$#$#$#$#$#$
[(**62399523**)]

Jelenlegi ára: 420 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 19:34 .

Opticaddy HDD/SSD caddy beépítőkeret+DVD ház Dell Inspiron E5400 E5420 E5420M E5430 E5500 E5510 - Jelenlegi ára: 8 000 F

Opticaddy HDD/SSD caddy beépítőkeret+ külső DVD ház
Tökéletes bővítőszett a laptopodhoz!
Szett tartalma:
1) Opticaddy HDD/SSD caddy beépítőkeret
A keret segítségével az optikai meghajtó helyére helyére beépíthető egy SATA csatlakozós merevlemez vagy SSD. A caddy nem tartalmaz előlapot, viszont rászerelhető az optikai meghajtó eredeti előlapja.
A caddy SATA I, II, III csatlakozós 2, 5" laptopba való HDD vagy SSD meghajtókat fogad, 7mm vagy maximum 9. 5mm magasságban.
Új generációs masszív, de könnyű alumínium keret, beépített csavarokkal, hosszútávon is megbízható elektronikával.  
 
2) Külső USB-s ház a kiszerelt DVD írónak
A ház SATA-s Slim DVD írókat fogad.  
A csomagban:
- USB-s külső ház
- USB-s adatkábel
- USB-s tápkábel
- előlap 
Tulajdonságok:
- Az áramot USB portról veszi fel! (kábelek mellékelve)
- Bootolható
- USB 1. 1/2. 0/3. 0 kompatibilis
- Kompatibilis az összes SATA laptop DVD meghajtóval
- használatához nem szükséges driver.
A legtöbb slim DVD meghajtóknál az USB-s adatkábel elegendő feszültséget biztosít a működéshez, de ha szükséges a külön USB tápkábelt is használni kell.
A kiszererelt DVD íróról le kell szedni az eredeti előlapot, és rátenni a csomagban lévőt.
 
Számlával és 1 év garanciával. Raktáron. Ha 14 óráig megrendeled (és kifizeted), még aznap postázom.

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 18:17 .

Next szürke baba póló - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Szü rke baba pó ló, rugalmas anyagú, há tul hosszí tott
Cikkszám: 4712037499
Anyaga: 77% pamut, 23% poliészter
Márka: Next
Szélesség: 26 cm
Hosszúság: 28 cm
Terméken rögzített méret: 3-6 hó, 8 kg
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 16:52 .

60m ProInstrument Practic LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐ 0,05 - 60 méter 20 memó 4 SOR DIGITÁLIS 5év GARANC - Jelenlegi ára: 11 11

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők:  
5 év GARANCIA 60m ProInstrument Practic LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐ 60 méter LCD 4 SOROS DIGITÁLIS IP54 vízálló 0, 05 - 60m távolságmérés 5 év GARANCIA ProInstrument Line professzionális távolságmérő alkalmazza a lézer technológiát mérésére a távolság, terület és térfogat pontosan, gyorsan és kényelmesen. A vékony méret miatt nagyon kényelmes szállítására kültéri és helyszíni munkák. Ez egy széles mérési tartomány 0, 05m-60m, és különösen nagy pontosság ± 1, 5 mm. Ráadásul ez a mérő igénybe vehetik a Pitagorasz-tétel távolságok mérésére vagy hosszúságú közvetetten a közvetlen mérés alkalmazható. Beépített vízmértékkel is rendelkezik
Ez a mérő is különböző funkciók, többek között a folyamatos mérés, a ddition / kivonás funkció és Max / Min mérést. Más főbb jellemzői kapcsolható egység (méter, hüvelyk és láb) és háttérvilágítás LCD multi-soros kijelző. Tipus minimális dizájn eltérhet.
Lézeres távolságmérő széles különböző alkalmazások az építőiparban és az iparban. Ez nagyon hasznos és kényelmes, hogy pontos mérési távolság, terület és térfogat, különösen nagy területeken, mint a szobák, apartmanok, épületek, ingatlanok, gyárak, raktárak, kertek, utak, infrastruktúra, stb
Jellemzők:
    kompakt méret
    Széles mérési hatótávolság 0, 05m - 60 méter
    Nagy pontosságú
    Gyors mérési távolság, terület és térfogat
    Automatikus kiszámítása terület és térfogat
    Közvetett mérés a Pitagorasz-tétel
    Min / Max távolság nyomon
    Átkapcsolható körében méter (m), hüvelyk (in), láb (ft)
    Könnyű célzás fényes lézermutató, beépített vízmérték
    Nagy LCD 5 cm
    Háttérvilágítású kijelző megvilágítás és multi-soros kijelző
    20 memória adatrekordok
    Alacsony akkumulátor jelzése
    Auto / kézi kikapcsolás
EGYÉB:
A lézeres távolságmérő kifejezetten kell mérni a távolságot pontosan. Jön a funkció a mérési terület, térfogat, összeadás, kivonás könnyen. Azt is tárolni 20 adatok. A lézeres távolságmérő kézben tartják, és könnyen kezelhető. Meg lehet mérni a távolságot a Metric / Imperial.
Jellemzők:
     Azonnali mérési távolság, terület és hangerő egy gombos kezelés: IGEN
     Széles mérési tartomány: IGEN
     Nagy pontosság: 1, 5 mm
     Automatikus számítása Terület és Térfogat: IGEN
     Közvetett mérés a Pitagorasz-tétel: IGEN
     Single / Folyamatos mérés: IGEN
     Max / Min Távolságkövető (kijelzett érték): IGEN
     Easy Összeadás / kivonás mérési: IGEN
     Felállított elöl / hátul benchmark: IGEN
     Választható méter (m), inch (in) láb (ft): IGEN
     Adattárat / visszahívás funkciót: IGEN
     Data Hold / adatok egyértelmű funkció: IGEN
     Air Bubble Level: IGEN, magába foglalja
     Könnyű célzás fényes lézeres pointer: IGEN
     Nagy LCD háttérvilágítás és többsoros kijelző (4 sor): IGEN
     Auto korrekció és hibajelentés technológia: IGEN
     Csengő jelzés: IGEN
     Akkumulátor állapotjelzés: van
     IP54 védelem (por- és cseppálló): IGEN
     Auto / Manuális kikapcsolás funkció: IGEN
     Többfunkciós intelligens számítás: IGEN
     Kompakt és praktikus kialakítás: IGEN
     CE, RoHS, FCC tanúsítvány: IGEN
Műszaki adatok: tipus dizájn eltérhet
     Mérési tartomány: 0, 05 - 60m
     Acurracy: 1, 5 mm
     Lézer osztály: Class II
     Laser maximális teljesítmény: 1 MW
     Por és Fröccsenésálló: IP 54
     Laser Auto off: 70S
     Teljesítmény Auto off: 3perc
     Működési hőmérséklet: 0 ~ 40 ° C (32 ~ 104F)
     Tárolási hőmérséklet: -10 ~ 60 ° C (14 ~ 140F)
     Tápellátás: 2 x 1, 5 V AAA elem tartozék
     Méretek: 140 * 75 * 50 mm-es
Tartalom:
     1 X lézeres távolságmérő
     1 X tárolótok
     1 X csuklópánt
     2x AA elem
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-14 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat.  Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 11 110 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 15:46 .

Los Mejores Coros del Mondo katonai kórus válogatás magnókazetta, MC - Jelenlegi ára: 600 Ft

Eladó a képen látható 1 vagy több db. eredeti, gyári, nem másolt, használt, de jó állapotú műsoros zenei audio-, magnó-, hangkazetta (MC). Kérdésre szívesen válaszolok. Bp. -i átvétel lehetséges. Tok-, és borító nélküli kazettához - kérésre - ingyen tokot  adok.

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 14:28 .

Sarokcsiszoló doboz B&D Black&Decker nagyflex - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Nagyflex hordtáska, jó állapotban.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 13:12 .

WIFI-s Hálózati adapternek álcázott kamera éjjellátó - WIFI KAMERA kémkamera- PROFI Termék - Jelenlegi ára: 17 900 Ft

WIFI-s Hálózati adapternek álcázott kamera éjjellátó
A termék a WIFI hatósugarában működik, ami 5-10 méter.
A termék csak lokálisan használható.
Távolról / távoli eléréssel a kamera NEM használható!
A kamera WIFI jelet bocsájt ki, ahhoz kell csatlakozni telefonnal.
A jel 5-10 méter.
Hálózati adapternek álcázott kamera Full HD felbontással. Mozgásérzékelős 1920x1080 pixel felbontású adapter megjelenésű kémkamera.
A hálózatra csatlakozásnak köszönhetően - folyamatos, 24 órás felvételre van lehetőség.
2020-as új változat, ez a termék már éjjellátó!
Paraméterek fényképek szerintem mindent elmondanak a termékről ÁR/ÉRTÉK aránya kiválló...
Hálózati adapternek álcázott kamera töltő kamera paraméterei:
1920x1080 pixeles videó felbontás
30 kép / mp
Felvétel megtekintése IOS vagy Android rendszerű okostelefonokról és táblagépekről
SD kártya felvételi lehetőség (max 32 GB)
Hálózatról üzemel, folyamatos felvételi lehetőség.
Mozgásérzékelős mód
éjjellátó mód
kamera látószöge: 90
Hálózati adapternek álcázott kamera doboz tartalma
USB töltő kamera
MicroSD kártya olvasó
angol használati
Micro SD kártya csak termékhez:
Class 4 8GB 2500Ft
Class 10 16GB 3500Ft
Class 10 32GB 4500Ft
Class 10 64GB 6000Ft
P2pLivecam

Jelenlegi ára: 17 900 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 11:58 .

2020. augusztus 25., kedd

Etetőszék CARETERO Magnus New mint - Jelenlegi ára: 33 003 Ft


Szín:
Zöld
Megfelelő:
Mindenkinek
Szállítási idő:
3-5 munkanap
Caretero Magnus New etetőszék, 6 hónapos kortól 3-4 éves korig használatos (15 kg-ig). Nagyszerű újdonság, az etetőszék fekvő pozícióba állítható. A magassága 6 pozícióba állítható. Levehetős, állítható dupla tálcával rendelkezik és sok használati lehetőséget kínál. 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik és a levehetős lábközötti biztonsági öv garantálja a biztonságot. Nagy kosár a játékoknak és egyéb apróságoknak. Az állítható hát-és lábtámasz alkalmazkodik a gyermek igényeihez. A kerekek és a csúszásmentes lábak biztosítják az egyszerű áthelyezést és egyúttal a stabilitást. Az ülés puha, mosható huzattal rendelkezik. A robusztos rámán alapuló konstrukció garantálja a stabilitást és a biztonságot. Megfelel az EN 14988-as szabványnak.
- súly 9, 6 kg
Méretek: Mérete összeszerelés után: kb. 47x54x90 cm
- állítható székmagasság: kb. 43-65 cm
Az etetőszék olyan gyermekeknek ajánlott, amelyek képesek teljesen önállóan ülni, 36 hónapos korig és 15 kg-ig.

Jelenlegi ára: 33 003 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 10:40 .

62 es lány ruhacsomag - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Eladó szép állapotú kislány ruhák.   Sérülés, szakadás, foltmentes.

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 09:04 .

7000 Panasonic TH-42PV60EH control TNPA3810 TXND1BJTB - Jelenlegi ára: 6 999 Ft

i egy vagy két alkalommal.
Ha azonnali csomagküldést kérsz, előttte kérdezz, nem minden esetben tudom előbb küldeni.
Személyes átvétel telephelyemen lehetséges, előre egyeztetett időpontban. Nagyobb tárgyak Kulcson, kisebbek Dunaújvárosban.
A vásárlásról alanyi áfa mentes számlát állítok ki.
Csere/beszámítás személyes átvétel esetén lehetséges.
Alkatrészek beszerelése és tesztelése telephelyemen lehetséges, amennyiben 10 percnél több időt nem vesz igénybe.
Vásárlás előtt mindenképp olvasd el i+ oldalamat.
_____________________________________________________________________________________________
Töröttből próbagaranciával!

Jelenlegi ára: 6 999 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 08:12 .

Vázlatfüzet III. - Fülöp Péter - Jelenlegi ára: 1 080 Ft

Vázlatfüzet III. - Fülöp Péter
Kiadó: Gorgiász könyvek
Kiadás éve: 1999
Kiadás helye: Győr
Nyomtatott példányszám: __label. quantity
Kötés típusa:: kemény papír kiadói borítóban
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! #$#$#$#$#$#$#$#$
[(**32744330**)]

Jelenlegi ára: 1 080 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 06:58 .

Fast & Furious: 8-Movie Collection - 8 DVD - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Fast & Furious: 8-Movie Collection - 8 DVD a 9. résznek is megvan a helye, magyar vonatkozást nem tartalmaz

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 05:40 .

SUGÁRADAGMÉRŐ töltő (?) katonai - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Képen látható szép állapotban, teszteletlen.
előre utalás után postázom, vagy személyesen Vácon lehet átvenni
csak MPL küldöm, házhoz-postapontra
automatába nem küldöm ezt a terméket.  

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 00:52 .

Playset Space Super Set Galaxia Playmobil 70009 (24 pcs) - Jelenlegi ára: 9 400 Ft


EAN:
4008789700094
Gyártó:
Playmobil
A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a Playset Space Super Set Galaxia Playmobil 70009 (24 pcs) terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a Playmobil a legjobb árakon!
Ajánlott kor: 4+ ÉvDarabok: 24Elemmel működik: AAA x 2, nem tartozékFunkciók: Fény

Jelenlegi ára: 9 400 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 03:04 .

A varázstoll - Courteline, Georges, Sage, Alain-Re - Jelenlegi ára: 840 Ft

A varázstoll - Courteline, Georges, Sage, Alain-René Le, Labiche, E., Marc-Michel, Bernard, Tristan, Feydeau, Georges, Salacrou, Armand, Maurice Druon, Victor Hugo, OCTAVE MIRBEAU , Roger Martin du Gard
Fordítók: Gyergyai Albert, Bajomi Lázár Endre, Mészöly Dezső, Benedek András, Örvös Lajos, Végh György, Stella Adorján, Béldy Izor, Kövendi Judit
Borító tervezők: Kondor Lajos
Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás éve: 1957
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Athenaeum Nyomda
Kötés típusa:: félvászon, kiadói papírborítóban
Terjedelem: 577 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 60kg
Állapot: Közepes
Megjegyzés: A táblákon és a szennylapokon ázásnyom, a kiadói borító szakadozott, erősen viseltes.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**100211231**)]

Jelenlegi ára: 840 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 01:52 .

Használt konvektor - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

4 db. 3 tagú öntöttvas parapet gázkonvektor barna ill. drapp szinű: 15000/db eladó.
Tel: 20-4664-418.
A készülékek Gárdonyból szállíthatók.
Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 00:34 .

Vezeték nélküli csengő - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó az alábbi Düwi gyátmányú vezeték nélküli csengő készlet

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 23:07 .

Csodálatos, kézzel festett porcelán kis váza eladó. - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Csodálatos, kézzel festett porcelán kis váza eladó.

Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 22:04 .

TYTAN SNIPER távcsöves légpuska - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

TYTAN SNIPER : EGY NAGYON SZÉP, FORMÁS, KLASSZIKUS STÍLUSÚ, EGYLÖVETŰ, ALSÓFELHÚZÓKAROS, ABSZOLUT HOBBI LÉGFEGYVER +  3-7X20-AS FÉMVÁZAS 4X ZOOMOLHATÓ CÉLTÁVCSŐ KOMBINÁCIÓJA.
FÉNYGYŰJTŐS TRU GLO IRÁNYZÉKOKKAL SZERELT, MEGBÍZHATÓ, PONTOS, KÜLLEMRE RENDKÍVÜL TETSZETŐS FEGYVER.   CÉLTÁVCSŐ, ÉS A  FEGYVER UGYAN AZT A KATEGÓRIÁT KÉPVISELIK, MEGBÍZHATÓAK, EGGYÜTT KOMBINÁLVA REMEKÜL KIEGÉSZÍTIK EGYMÁST.
KIVÁLÓAN ALKALMAS, A LÖVÉSZET ALAPJAINAK, ILLETVE A FEGYVERKEZELÉS ALAPVETŐ ISNERETEINEK ELSAJÁTÍTÁSÁRA.
LÉGFEGYVER:                                                                    CÉLTÁVCSŐ:
VÁLASZTHATÓ -4, 5MM VAGY 5, 5MM-ES                                 FIX 11MM-ES SZERELÉK GYŰRŰ
ALSÓFELHÚZÓKAROS                                                         FÉM TEST
TRU GLO IRÁNYZÉKOK                                                       4X ZOOM
MANUÁLIS BIZTOSÍTÁS                                                      3-7X20
11MM-ES TÁVCSŐSÍN
HUZAGOLT FEGYVERCSŐ
FA TUSÁS
3, 6KG
TELJES HOSSZ: 1008MM
CSŐHOSSZ: 380MM
NEM ENGEDÉLYKÖTELES!

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 20:40 .

Alkoholos marker készlet, kétvégű, 0,4/2,0 mm, STAEDTLER "Twin-tip", 18 különböző szín - Jelenlegi ára: 3 460 Ft


Alkoholos marker készlet, kétvégű, 0, 4/2, 0 mm, STAEDTLER "Twin-tip", 18 különböző szín
Termék azonosító: 497974
kétvégű alkoholos marker
a legtöbb felületre ideális
nem hagy foltot, vízálló
PP tolltest és kupak a hosszú élettartamért
18 különböző, intenzív, élénk szín
Mennyiség: 18 db / készlet(Egységár: 192. 22 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 3 460 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 19:34 .

Járóka - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Hibátlan állapotban lévő fenyő 120*120 fa járóka, matraccal együtt eladó.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 18:17 .

Rolex Submariner - Jelenlegi ára: 22 990 Ft

Új, 2813 automata, 40mm, koronazár, hardlex üveg, superlume.

Jelenlegi ára: 22 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 16:52 .

120L-es bútoros íves akvárium világítással - Jelenlegi ára: 80 611 Ft

91, 5x35x38cm legnagyobb méretű (120L) DOMBORÚ akvárium akvárium bútorral, gyári műanyag tetővel, beépített világítással (2x18W), 6mm-es üvegből.
A bútor 70cm magas, fekete színű.
Szállításban tudunk segíteni, lakóhelyed szerint kérj árajánlatot! Posta, futár az áru törékeny jellege miatt kizárt.
Ha a méret nem megfelelő, nézd meg a többi terméket is, egyedi rendeléseket is elkészítünk.
Igény esetén felszereléseket is (világítás, szűrő, fűtő, stb... ) biztosítunk kedvező áron!
Ha van valamid, ami érdekelhet, CSERE is szóba jöhet (akváriumot, terráriumot nem tudunk beszámítani)!
FONTOS!!! A korábbi negatív tapasztalatok miatt leütés után a  megbeszélt termék vételárának 20%-át 3 munkanapon belül előre kérjük bankszámlára befizetni/átutalni foglalóként, tehát csak    abban az esetben licitálj, ha valóban szándékodban is áll azt  megvásárolni! (a többit személyes átvételkor, kp. -ben rendezzük! ) Ellenkező esetben automatikusan negatívot fogok adni, utólag  semmilyen kifogást nem tudok elfogadni! Köszönöm a megértést, de sajnos nem minden vaterás korrekt fél...                              
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Jelenlegi ára: 80 611 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 15:46 .

MILAN 4865 radír - háromszögletű - Jelenlegi ára: 55 Ft

MILAN 4865-ös háromszög formájú, puha szintetikus gumi radír. A legtöbb grafitceruzával húzött vonal radírozására alkalmas, bármilyen felületen. Kényelmes fogású, és könnyedén elfér a tolltartóba.  

Jelenlegi ára: 55 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 14:28 .

Oriflame Pure Skin 2 az 1-ben arctisztító és arcradír. Új! - Jelenlegi ára: 750 Ft

Mélytisztító, hámlasztó hatású arcradír természetes 
gránátalma-kivonattal és szalicilsavat tartalmazó 
Detect Technológiával .
Kezeli a miteszereket és csökkenti azok
kialakulását. Természetes eredetű szemcsék
tisztítják a pórusokat.
Használd heti 1 - 2 alkalommal vagy igény szerinti gyakorisággal.
150 ml.   2020/12.
Új,   bontatlan csomagolásban.  
Ajánlott levélként csak postán maradóra kérhető,   postacímet kérek !
Több termék vásárlása esetén egy csomagban postázok.  

Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 13:17 .