2020. július 24., péntek

Xiaomi Mi Roborock S6 (S60) Vacuum Cleaner 3 Black EU - Jelenlegi ára: 170 340 Ft

Xiaomi Mi Robot Vacuum Roborock S6
 
 
 
A Roborock S6 az eredeti S50 javított verziója. Hatékonyabb porszívózást kínál, amely 20% -kal gyorsabb , jobb algoritmussal , 50% -kal csendesebb működéssel , nagyobb víztartállyal és újratervezett törlőkkel van felszerelve. A porszívó kialakítása nagyon ízléses és elegáns és elfér minden lakásban.
A Roborock porszívók a piacon a legjobbak és mégis jelentősen olcsóbbak, mint kisebb tudású versenytársaik. Ezért helyezkednek el minden ország népszerűségi listájának élén.
TULAJDONSÁGOK
NEDVES TISZTÍTÁS
A porszívózás mellett a Roborock S6 felmosó funkciót is kínál. Ha otthona kemény padlóval van felszerelve - csempe, laminált padló vagy linóleum, akkor hasznos lehet ez a funkció.
Csak töltse fel a 160 ml-es tartályt vízzel, dugja be a porszívóba és indítsa el.  
Az S6-al már eldobható tisztítókendők használhatóak , amiből 10 darabot talál a dobozon belűl. Az eredeti kendőből azonban két darab is van még plusszban a dobozban, amelyek moshatók és többször használhatók.
Az S6 lehetővé teszi a mobilalkalmazással annak beállítását, hogy a porszívó mennyi vizet használjon.  Ez korábban nem volt lehetséges, és az S50 tulajdonosai időről időre kritizálták azt, mondván, hogy a porszívó nem eléggé tisztíja meg a padlót.
Ebben a tisztítási módban 45? 60 percig működik a robot még több szennyeződés eltávolításával, és mintegy 125 négyzetmétert takarít ki. Első lépésként azoban mindig győződjön meg róla, hogy a víztartályt feltöltötte vízzel és az első használat előtt nedvesítse meg a törlőkendőt is.
A mopp nagyon hatékonyan működik ezen az egyszerű rendszeren belül.
TIPP: Néhány csepp illóolajat a kendőre csöppenthet.   Ezáltal a porszívó és otthona is illatossá válik!
ERŐS, JAPÁN NIDEC MOTOR
A minőségi porszívók alapja a megfelelő motor. A Roborock S6 ismét a nagy teljesítményű japán NIDEC motort használta, amelynek szívónyomása legfeljebb 2000Pa, és percenként 0, 67 m3 levegő szívóteljesítménnyel bír.
Ez az egyik legerősebb robotporszívó a piacon. Szívóereje akkor sem csökken, ha a tarály tele van szennyeződéssel.
A nagy teljesítményű motor a hosszú szálú szőnyegeknél, illetve a falak mentén történő porszívózásnál is hasznos, ami a többi robotporszívó gyengeségének számít. Erre a célra egy kicsi, kerek kefét használtak a porszívó egység alatt a szennyeződés és a por felszedésére.  Az S6 robotok szilikon sörtékkel vannak ellátva, így hatékonyabbá és gyengébbé teszi a tisztítást.
Minden szennyeződést egy 0, 5 literes tartályba gyűjt össze, és szükség esetén figyelmezteti Önt a tartály kiürítésére.
Az S6 generáció teljesen új fő kefével rendelkezik. A sörtéje finomabb és 2, 5-szer nagyobb, mint elődjéé, több port és szennyeződést tud összegyűjteni, de kíméletesebb a padlóhoz.
A levegőáramlás a tartályból a HEPA-szűrőn keresztül működik ,  ahol még a legkisebb porszemcsék is csapdába esnek, és a porszívózás során nem kerülnek vissza a levegőbe.  
A szűrő is mosható , ami minden bizonnyal jó hír az allergiásoknak és az asztmás betegeknek.
 
ISMÉT CSENDESEBBé vált az eszköz
Az S6 porszívó ugyanolyan teljesítményű, mint az előző generáció volt. Az intergeneráció azonban 50% -al csökkent, azaz most 50-60 dB (min-max) hangerőt generál. A régi porszívókból ismert klasszikus, bosszantó hangok  lágyabbak lettek, valamint kevésbé tolakodóak, így az esti tisztítás is nyugodtan kivitelezhető.
A legtöbb robotnak nehézségei vannak a helyiségekben lévő küszöbök leküzdésében, így tevékenységük csak egy adott helységre korlátozódik. Ezen a roboton már kerekek is taláhatóak, amelyek segítségével akár 2 cm-es akadályokat is leküzdhetnek.  
 
2000PA SZÍVÓERŐ
A porszívót legfeljebb 2000Pa maximális szívóerővel tudja működtetni.
A mellékelt animáción látható, hogy a porszívó képes felszívni a kölest, a szójababot vagy akár a fémgolyókat is!
 
 
14 ÉRZÉKELŐ A TÖKÉLETES TÁJOLÁSHOZ
ULTRAHANGOS RADAR | LÉZERES TÁVOLSÁGÉRZÉKELŐ | SLAM ALGORITMUS.
A Roborock S6 tizennégy különböző érzékelővel rendelkezik. Ez valóban páratlan.
A legfejlettebb lézeres érzékelő az alap.   A porszívó tetején található, amely 360 ° -os szögben forog, és az érzékelő másodpercenként  1800x / beolvassa az otthoni területet. Az LDS lézeres érzékelő nagyon hasonlít a modern autonómiához , amit az autók robotpilótáihoz használnak.
Ezenkívül a porszívó tartalmaz egy ultrahangos radarérzékelőt, egy lépcsőérzékelőt, egy falérzékelőt, egy teljes szemetes tartályt, egy ütközésérzékelőt, egy elektronikus iránytűt, egy giroszkópot, egy gyorsulásmérőt, egy távolságmérőt, egy ventilátor fordulatszámmérőt és egy lift érzékelőt.  
 
A lézeres érzékelőtől, a távolságmérőtől, a gyorsulásmérőtől és a giroszkóptól származó információk alapján az otthoni porszívózás optimális útvonalának kiszámításához használja a fejlett SLAM (szimultán lokalizáció és térképezés) algoritmust. Három processzor van a gyors útvonal számolásához.   Ez különbözteti meg az olcsóbb porszívóktól, amelyek többnyire a rögzített akadályokkal való ütközéseken alapuló helyiség útvonalat mérik csak fel, nem rendelkeznek első osztályú tájékozódással és ezért nem képesek a terület nagy részét hatékonyan megtiszítani.
Az S6 generáció továbbfejlesztette ezt az algoritmust, 20% -kal gyorsabban tisztítja meg otthonát, mint az előző generációk, és emlékszik az összes megtett útvonalra. Ezeket az útvonalakat elnevezhetjük az alkalmazáson belül, és újra elküldhetjük a porszívót ide tisztítani különböző időpontokban.
A falérzékelőt a falak mentén úgy tervezték, hogy a porszívó ne érjen hozzá. A porszívó 10 mm-es távolságban halad el a fal mentén, és egy kis kerek kefe biztosítja, hogy ez a 10 mm-es hely tökéletesen tiszta legyen.
AKADÁLYFELISMERÉS
Intelligens szőnyegérzékelés - egy új funkció, amikor a porszívó felismeri a szőnyeget, a maximális szívóteljesítmén eléréséhez bekapcsolja a maximális üzemmódot. Amikor a robot elhagyja a szőnyeget, visszatér normál üzemmódba. Mindez teljesen automatikusan történik.
A többi érzékelő egy pár ultrahangos érzékelő, amely 340 m / s sebességgel továbbítja és fogadja a jeleket, és így érzékeli a porszívó és a rögzített akadály közötti távolságot. Nem történhet olyan, hogy a porszívó egy üvegajtóba ütközzön.
A lépcsőérzékelő négy érzékelője a porszívó ezáltal nem esik le soha - a távolságmérő azt méri, hogy a porszívó meddig mehet el.
El is felejthetjük az új hajhengert, mert az új porszívó úgy van kialakítva, hogy megakadályozza, hogy a haj elakadjon a motorban. Természetesen az előző generáció tisztítása sem volt probléma, de miért ne aggódj kevesebbet, ugye?
A többi támasztó érzékelő ezután csak a porszívó munkáját figyeli, és emlékezteti a felhasználót, ha szükség van valamire. Tehát, ha véletlenül elfelejtette elhelyezni a HEPA szűrőedényt a porszívóba, az egyik érzékelő emlékezteti Önt erre, a porszívó nem fog működni ennek pótlása nélkük, hogy ne sérüljenek meg a belső alkatrészek az összegyűjtött szennyeződések által.
 
 
 
 
 
 
5200MAH LI-ION AKKUMULÁTOR
 
A Roborock S6 nagy kapacitású Li-Ion akkumulátorral van felszerelve, 5200mAh kapacitással.  
Ez a kapacitás elegendő a 2, 5 órás folyamatos porszívózás teljes feltöltéséhez, ami 250 m2-ig terjedhet. Természetesen ez mindig az adott körülményektől függ.
Az akkumulátor töltöttségi szintjét a porszívó gombjai körüli ovális keret jelzi. Ha fehér, akkor az akkumulátor több mint 50% -os kapacitással rendelkezik, ha narancssárga, akkor 20-50% a töltöttségi szint, de ha pirosra vált, az akkumulátor 20% -nál kisebb kapacitással rendelkezik. Ez azonban ne zavarja Önt, a porszívó automatikusan leállítja a műveletet, és a töltőállomásra megy, valamint az újratöltés után újra megkezdi a munkát, onnan ahol abbhagyta.
 
MI HOME ALKALMAZÁS
Intelligens otthoni vezérlőközpont.
Végül, de nem utolsósorban az okostelefonon van a Mi Home vezérlő alkalmazás! A porszívóban 3 processzor található, amelyek valós időben nyomon követik annak mozgását. A készüléket egyszerűen megérintheti a tisztítani kívánt területre küldéshez. Ezenkívül virtuális falat hozhat létre az alkalmazásban, így a porszívó elkerüli a nem kívánt helységeket. Ezzel a nagyszerű funkcióval a porszívót könnyedén és távolról üzemeltetheti otthonától, figyelemmel kísérheti a teljes tisztítási folyamatot, ütemezheti a tisztítási időt.
A Roborock S6 esetében a Mi Home alkalmazással megtervezheti, hogy mikor és milyen gyakran fog  porszívózni, vagy egyszeri porszívózási utasítást is adhat, még akkor is, ha munka közben van valahol, távol otthonától. Továbbá szabályozhatja a szívóteljesítményt, és láthatja, hogy a porszívó milyen munkát végzett.
A porszívó több fiókon is megosztható, így a családban mindenki számára ellenőrizhető.

Jelenlegi ára: 170 340 Ft
Az aukció vége: 2020-07-24 21:39 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése