2019. július 28., vasárnap

Huawei B0 Band aktivitásmérő karpánt, fekete - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó a képeken is látható Huawei Band B0 aktivitásmérő.
Fekete színű. Sosem volt még kibontva, teljesen új!
Divatos, könnyű és egyszerű kialakítás
A Huawei B0 Band aktivitásmérő karpántot azoknak szántuk, akik követik a divatot, szeretik a sportot, és hangsúlyt fektetnek a gyakorlatias funkciókra. A kialakításának, por- és vízálló kivitelének, hosszú akkumulátoros üzemidejének és gyors feltölthetőségének köszönhetően ez a készülék a legjobb választás, ha egy intelligens személyi asszisztensre vágysz.   A HUAWEI Band készülékhez az észak-európai tervezési filozófia adta az ihletet: jobb, egyszerűbb és a természetközeli életvitelhez készült.
OLED-érintőképernyő
A HUAWEI Band felületén nincs nyomógomb, és ezáltal a formatervezése egyszerűbb és elegánsabb. Mivel az összes funkciót elérheted csúsztatással és a képernyő megérintésével, az eszköz használata még kényelmesebb és gyorsabb.
A HUAWEI Band rendkívül erős rozsdamentes acélból készül, melyet 4 órán át gondosan políroznak, ezáltal létrehozva a tökéletes, illesztési vonalak nélküli felületet!
Elegáns klasszikus rombuszmintás csuklópánt
Láthatod, hogy a Huawei B0 Band aktivitásmérő karpánthoz rendkívül rugalmas gumianyagot használtunk! Ugye, milyen kényelmes érzés, miután felcsatoltad a csuklódra? A pánt orvosi minőségű antiallergén anyagból készül, így nem kell aggódnod az allergiás tünetek miatt.
A rombuszmintás felület klasszikus és igényes benyomást kelt: a rombuszmintán más és más szögből nézve változatos, elbűvölő fényhatások jelennek meg.
Mindhárom szín rendkívül klasszikus hatású és jól illeszkedik minden stílushoz. A három szín mindegyikének megvan a saját varázsa: a fekete nyugodt és visszafogott, a krémszín hűvös és elegáns, a fehér pedig egyszerű és letisztult.
Egyszerű használat
Huawei Band használatához elég a képernyőt gördítened. Nem kell bonyolult használati módszereket elsajátítanod - csak görgess a Kezdőképernyő, Lépések, Kalóriák, Futás, Alvás, Tevékenység Indítása és Egyéb nézeteket között. Rendkívül egyszerű és könnyen használható.
Az adatok pontosabb nyomonkövetése 
A HUAWEI Band képes felismerni a különböző sportok mozgásmintáit, és pontosan rögzíteni a lépéseket és a kalóriákat függetlenül attól, hogy sétálsz, futsz, vagy éppen kosárlabdázol, így kiküszöbölve az érvénytelen adatokat.
Figyelmeztetés bejövő hívásra
Volt már úgy, hogy elmulasztottál egy rendkívül fontos telefonhívást? Ezentúl, ha valaki hív, a HUAWEI Band azonnal figyelmeztet, és így soha többé nem maradsz le a fontos hívásokról!
Kényelmesebb alvás
Bármilyen körülmények között is viseled, a Huawei B0 Band aktivitásmérő karpánt mindig kényelmes viselet. Még alvás közben sem zavar téged! A HUAWEI Band pontosan rögzíti az alvással kapcsolatos információkat. A HUAWEI Band képes rögzíteni a mély-, és felületes alvás időtartamát, majd az alvásadatokat szinkronizálja a mobiltelefonoddal, hogy tájékozottabb legyél az alvásod minőségéről.
Fejlett por- és vízálló kivitel
Kiváló formatervezés, amely rendkívüli por- és vízállóságot biztosít.
A vízállóságát 1, 5 méter mély vízben akár 2 órán át is megőrzi!
A HUAWEI Band gyártásánál magasra tettük a mércét. A készülék rendkívül por- és vízálló, így viselheted esős napokon vagy kézmosás közben, és mégsem kell aggódnod miatta.
Hosszú akkumulátoros üzemidő gyors utántöltéssel
HUAWEI Band töltő csatlakozója olyan korrózióálló aranyozott anyagból készül, amelyet általában orvosi, repülési és űrhajózási területeken használnak. Biztos lehetsz abban, hogy a korrózióálló anyagának, valamint az interfész megbízhatóságának és tartósságának köszönhetően a HUAWEI Band készüléked végig kitart melletted.
A HUAWEI Band támogatja a gyorsfeltöltés szolgáltatást, és 1, 5 órás teljes feltöltéssel akár 3 napon át is használható. Így egyáltalán nem kell aggódnod a feltöltés miatt.
A HUAWEI Band 5 V-os töltőt támogat, habár a töltési áram 0, 5 A, 1 A, 1, 5 A vagy 2 A is lehet. A HUAWEI Band támogatja az automatikus áramerősség-korlátozást. Az akkumulátor élettartama akkor sem csökken, ha a töltőáram meghaladja a határértéket.
A HUAWEI Band figyelmeztet, ha az akkumulátor töltése alacsony. Ha a HUAWEI Band készüléked töltöttségéből már csak 10% maradt, akkor a képernyőn az akkumulátor ikonja villogni kezd, a készülék pedig vibrálva figyelmeztet.
 
Specifikáció:  
Méret
Hosszabb szíjjal: 244. 4 mm x 38 mm x 9. 5 mm
Rövidebb szíjjal: 229. 4 mm x 38 mm x 9. 5 mm
Súly: 25g 
Szín: Fekete
Memória: 128 KB RAM
512 KB flash memory (microprocesszor)
Kompatibilis eszközök:
Huawei: G7, G8, Mate 7, Mate S, Nexus 6P, P7, P8, P8lite, P8max, Y550
Honor: Honor 6, Honor 6plus, Honor 7, Honor 7i, Honor 4c, Honor X2
iPhone: iPhone4s, iPhone5, iPhone5s, iPhone5c, iPhone6, iPhone6 plus, iPhone6s
Samsung: Galaxy Note3, Galaxy Note4, Galaxy s5, Galaxy s6, Galaxy s6 Edge, Galaxy s6 Edge+, Galaxy Note5
Egyéb: Nexus 6, LG-G3, LG-G4, Sony Z3
Vezeték nélküli: -10 dBm
Vezetékes: -2 dBm
Vételi érzékenység Vezeték nélküli: -80 dBm
Vezetékes: -86 dBm
Képernyő váltás
Ébresztő kikapcsolása
Egyéni fitness esemény rögzítése vagy megállítása
Újraindítás
Reset
Mód Fitness/Alvó
Be-, és kikapcsoló gomb 
Újraindítás
Akkumulátor: 70 mAh
Maximum üzemidő: 3 nap (az aktuális felhasználás függvényében)
Maximum készenléti idő: 14 nap (az aktuális felhasználás függvényében)
Bluetooth frekvencia: 2. 4 GHz
Bluetooth hatótávolság: 10 méter (nyitott térben)
Maximum adóteljesítmény
Por-, és vízállóság: IP68
Külső csatlakozó: POGO PIN USB port
Kijelző OLED érintőképernyő ami támogatja a csúsztatásokat (különböző irányba), érintéseket és hosszú érintéseket.  
A képernyőről indítható:
Gomb egyetlen tűlyuk:
Hőmérséklet: 0° C to +35° C
Tárol: -20° C to +70° C


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2019-08-18 21:26 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése