2018. október 23., kedd

Gyári DVD-filmek-3 db-(Karib-tenger kalózai 2,3, Krrish)+2 ajándék-Alkudjon az én ajánlatom opcióval - Jelenlegi ára: 1

Tartalom:
Midhárom DVD újszerű, hibátlan!!
1. A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse - amerikai akciófilm, 151 perc, - 2006 - Jack Sparrow (Johnny Depp) kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones (Bill Nighy), a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner (Orlando Bloom) és Elizabeth Swann (Keira Knightly) kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrow-t a nagy kalandra, amely akár életük utolsó kalandja lehet.
Dupla lemezes!!
2. A Karib-tenger kalózai 3. - A világ végén - amerikai kalandfilm, 168 perc, - 2007 - Will Turner és Elizabeth Swann kénytelenek szövetségre lépni egykori ellenségükkel, Barbossa kapitánnyal, hogy kiszabadítsák Jack Sparrow kapitányt. Jacket az elátkozott Davy Jones tartja fogva, aki a Kelet-Indiai Társaság irányítása alatt áll, és félelmetes hajójával, a Bolygó Hollandival rettegésben tartja a tengereket. A különös felmentőcsapatnak egészen a világ végéig kell hajóznia, hogy elérje célját. Ezután megpróbálják egyetlen halálfejes lobogó alá tömöríteni a kalózvezéreket. Hiszen csak így vehetik fel a harcot a siker reményében az angol flotta és a szellemkalózok ellen.
Dupla lemezes!!
3. Krrish - indiai romantikus kalandfilm, 185 perc, - 2006 - Krrish (Hrithik Roshan) nagymamájával (Rekha) él messze a világ zajától, egy hegyek között megbúvó faluban. Már gyermekkorában kitűnik különleges képességeivel. Nagyon gyorsan tanul, bivalyerős és gyorsabban fut, mint egy paripa. Felnőtt férfiként a természetben, az állatok közt érzi jól magát. Amikor azonban a környékre vetődik egy hegymászó csapat, Krrish élete gyökeresen megváltozik. Szinte megbabonázza a hegymászók egyike, a gyönyörű Priya (Priyanka Chopra). A kölcsönös vonzalomból szerelem szövődik, és Krrish addigi életét hátrahagyva elmegy Priyával a városba, ahol igazi szuperhősként jónéhány csodás kaland vár rá.
Ajándék 2 db saját felvételű DVD:
1. Közönséges bűnözők (2 Oscar-díj) - Kevin Spacey, S. Baldwin Chazz Palmintieri -
2. Jég veled (John Candy)

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-13 10:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése