2018. február 28., szerda

QB 78 / QB78 légpuska akár automata tárral is! +ajándékok - Jelenlegi ára: 43 000 Ft

Eladó egy teljesen új Industry Brand QB 78 légpuska. A QB 78 az egyik legnépszerűbb légpuska a világon, relatív olcsósága és jó minősége miatt. Kialakítása is nagyon szépre sikeredett, emellett pontos és megbízható, kidolgozása is precíz. Teljesen fém, a tus fa. Előnye, hogy 2db CO2 patronnal megy, így több lövést tudunk leadni stabil torkolati sebesség mellett és nem esik le 20-30 lövés után a nyomás a patronházban. Forgó-tolózáras kialakítású.
A puska mellé adok ajándékba egy habból készült eredeti méretű galambszerű 3D légpuska célt, ami gallyakra felcsíptethető, hogy legyen mire lövöldözni. Adok mellé még 2db CO2 patront és 40 lövedéket, hogy ki lehessen azonnal próbálni. A leütést követő nap azonnal postázom (szerencsés esetben aznap) és 3-4 munkanap alatt ottvan az eszköz. ~2-3000ft lehet a postaköltség.
TÁR: +13000ft opcionális, megtalálható a termékeim közt itt: http: //www. vatera. hu/automata-tar-qb-78-qb78-legpuskahoz-2598979106. html , ha a tár is kell akkor elengedem a postaköltséget.
Az eredeti verzióban ugyebár egyenként kell kézzel adagolni a lövedéket minden lövés után, azonban egy egyedi tárral 11 lövésenként kell csak újratöltenünk. Ez egy fel és levehető fém társzett, így minden lövés után újratölthetünk azonnal a tolózár újbóli felhúzásával. A tár minden egyes alkalommal beejti a következő lövedéket a megfelelő helyre, így nekünk már csak be kell tolni a csőbe a zárszerkezettel. 11 lövés után a forgótárat újra kell tölteni. Az eszköz egy mágneses sínnel illeszkedik a befogadó moduljába így egy mozdulattal kihúzható és behelyezhető. A modul egyszerűen elilleszthető a szereléksínre. Az adagolás automatikus, így nem kell kézzel forgatni a következő lövedék megfelelő pozícióba helyezéséhez, megteszi nekünk ezt a kis szívességet. A tár azért is különleges, mert szinte csak nem automata tárak kaphatók, vagy csak BB-vel használhatók.  
Adatok:
Kaliber: 4, 5mm diabolo
Torkolati sebesség: 240m/s => ~8-9Joule 
Hossz: 1030 mm
Tömeg: 2, 99kg
Típus: forgó-tolózáras puska
Működés: 2X12g CO2 patronnal
Az eszközt Szlovákiából szállíttatom.
Csomag tartalma:
-Az új puska, dobozában használati utasítással
-Lövöldözhető galamb méretű madárka
-2db CO2 patron és 40 lövedék.  
Szükség esetén extra: -Tár, minden működéséhez és felszereléséhez szükséges eszközzel (imbuszkulcs is) 
Tárkapacitás: 11 lövés (diabolo, nem csak BB) 

Jelenlegi ára: 43 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 19:36 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése