2017. augusztus 31., csütörtök

Radó Sándor: Dóra jelenti - Jelenlegi ára: 294 Ft

Radó Sándor: Dóra jelenti
Negyedik kiadás
Raktári szám: 000731
ISBN: 9630913089
Kiadás éve: 1978
Kiadó: Kossuth Könyvkiadó
Méret: 135*195 mm, 471 oldal
Állapot: papírkötés, kopottas, jó
Radó Sándor túdós kartográfus, a svájci hírszerző csoport magyar vezetője eredeti dokumentumok alapján tárja fel az igazságot a második világháború hátterében folyó titkos háborúról. Leleplezik a nyugati könyvpiacokon a svájci csoport tevékenységéről egyre-másra megjelenő szenzációt hajhászó kémtörténetek valótlan állításait.
Két francia újságíró nagy sikert aratott könyvében egyenes azt próbálja bizonyítani, hogy "A háborút Svájcban nyerték meg. "
A nyugatnémet revansisták különösen szívesen fogadnak minden olyan érvet, amely alátámasztja azt az állításukat, hogy a saját soraikból eredő árulások folytán szenvedtek vereséget.
Radó Sándor könyve frappáns választ ad mindazoknak, akik a tényeket elferdítve kisebbíteni akarják a Szovjet Hadsereg harcászati sikereit, tagadni a Szovjetúnió hadászati fölényét.
Egyidejűleg bemutatja a szovjet hírszerző hálózat egyik legfontosabb láncszemét: a svájci csoport izgalmas, fordulatokban bővelkedő nagyszerű tevékenységét.
A svájci titkos adó-vevőkön a Szovjetunióba továbbított és onnan érkezett eredeti táviratok szövegét is olvashatjuk ebben a valósághoz hű, s mégis olykor a fantáziát is túlszárnyaló bravúros hírszerzést bemutató műben.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- Győrben, Pápán, Sopronban, Mosonmagyaróváron és Budapesten az I. II. és IX. kerületben - költségmentes, Debrecenbe és Bp. IX. kerületbe csak előreutalással tudom küldeni
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 900 Ft
- átvétel Gls csomagpontokon - előreutalással: 790 Ft, utánvéttel: 935 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvéttel: a mindenkori szlovák postai díjszabás alapján


Jelenlegi ára: 294 Ft
Az aukció vége: 2017-09-20 15:03 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése