2017. április 24., hétfő

V-Tech-Újfajta interaktív tanuló vonat-hang és fényeffekttel-angol nyelvű - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


Újfajta V-tech tanuló vonat!
Zenél és tanít. 3 vagon van hozzá, ami le is szethető, vagy más sorrendbe is összerakható. Mindegyik vagon mást tanít. Színeket, számokat, az állatok nevét, a rajtuk lévő hangszerek nevét, azoknak a hangját, állathangokat, ABC-t. Komponálni is lehet zenét, mert az egyes hangszereket megnyomva, mindegyik egyszerre szól. Vagy ki is vehető egy hangszer a zenéből. Vicces hangokat is ad ki a vonat, világít is és húzható is. Kérdés mód is van rajta, pl. megkéri a babát, hogy nyomja meg a cicát, akkor tapsol, ha jót választott a baba, ha nem, akkor újra kérdezi, addig, amig nem azt nyomja, amit kérdezett. De kérdezi a színeket, állatokat, hangszerek nevét is. Vagy hallat egy hangszer hangját, és megkérdezi a babát melyik volt az stb. Hangereje állítható! Angol nyelvű!!!
Hibátlan, újszerű állapotban van!!!
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk.
A játékok mindegyike kipróbált, működőképes termék!!!!! , Ha kérdésed van kérlek , hogy a megrendelés előtt kérdezzél rá. Nem vásárolok vissza egy terméket sem és utánvéttel sem postázok. Egyértelműen jól láthatók a termékek, mert a képek kinagyíthatók.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valami elkerülte a
figyelmemet, akkor bátran szólj, s megbeszéljük!: ))
Kérem csak az üsse le a terméket aki 3 munkanapon belül átveszi, vagy utalja a vételárat és a szállítási díjat. Ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra indítom az aukciót! Postázás az utalás beérkezését követő 1-5 nap.
Nézd meg a többi termékemet is, mert folyamatosan töltök fel újabbakat!
Személyes átvételre csak a XX. kerületben van lehetőség.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2017-05-15 00:42 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése