2016. november 23., szerda

HĂĄztartĂĄsi citromsav por / 500g - tisztĂ­tĂłszer - Jelenlegi ára: 499 Ft


VĂĄsĂĄrolj rizikĂł nĂŠlkĂźl, egy megbĂ­zhatĂł eladĂłtĂłl! Ha nem felel meg a termĂŠk, visszahozhatod ĂŠs visszaadjuk a pĂŠnzed.
SzĂĄmla 1 ĂŠv garancia
HĂĄztartĂĄsi citromsav por / 500g - termĂŠszetes ĂŠs univerzĂĄlis tisztĂ­tĂłszer
KĂśrnyezetbarĂĄt, univerzĂĄlis, de mĂŠgis ragyogĂł tisztasĂĄgot hagy maga utĂĄn - gondoltad volna, hogy lĂŠtezik ilyen is?
Ne kĂślts ezreket olyan tisztĂ­tĂłszerekre, melyek kĂĄros ĂŠs mĂŠrgezĹ' anyagokat tartalmaznak, nagy mĂŠrtĂŠkben rongĂĄljĂĄk a kĂśrnyezetet ĂŠs mĂŠg a tisztĂ­tĂł hatĂĄsuk is silĂĄny minĹ'sĂŠgĹą!
Ezzel az univerzĂĄlis hĂĄztartĂĄsi citromsav porral eltĹąntethetsz minden makacs szennyezĹ'dĂŠst ĂŠs a kĂśrnyezetedet is megĂłvhatod!
FelhasznĂĄlĂĄsi terĂźlete mindenhova kiterjed: hasznĂĄlhatod a lakĂĄsban szinte bĂĄrhol, vĂ­zben oldva ĂŠs szĂĄrazon is ( vizes felĂźletre szĂłrva)! FĂźrdĹ'szoba tisztĂ­tĂĄs, vĂ­zkĹ'oldĂĄs, eltĂĄvolĂ­tja a makacs szennyezĹ'dĂŠseket a konyhĂĄban ĂŠs a padlĂłrĂłl is!
 
Konyhai eszkĂśzĂśk (kĂĄvĂŠfĹ'zĹ', teafĹ'zĹ', egyĂŠb vĂ­zkĂśves felĂźletek ĂŠs eszkĂśzĂśk) tisztĂ­tĂĄsĂĄhoz is hasznĂĄlhatĂł, vegyszer mentes anyagĂĄnak kĂśszĂśnhetĹ'en nem veszĂŠlyezteted egyetlen csalĂĄdtagod egĂŠszsĂŠgĂŠt sem, ĂŠs a kĂśrnyezetet is Ăłvod! Nem kell a kellemetlen fertĹ'tlenĂ­tĹ', illetve vĂ­zkĹ'oldĂłk szagĂĄt elviselned, kellemes citrom illatot ĂŠs tisztasĂĄgot hagy maga utĂĄn!
 
TulajdonsĂĄgok:
- HĂĄztartĂĄsi citromvas por 500g
- TermĂŠszetes ĂŠs univerzĂĄlis
- FĂźrdĹ'szoba, konyha, padlĂł ĂŠs kĂĄrpit tisztĂ­tĂĄsĂĄra is alkalmas
- VĂ­zkĹ'oldĂł, zsĂ­roldĂł hatĂĄs
- VĂ­zben oldva, vagy szĂĄrazon ( vize s felĂźletre szĂłrva) is hasznĂĄlhatĂ! ł
- SĂşly: 500 g
Eredeti ĂĄr: 890 Ft
AkciĂłs ĂĄr:
499 Ft
Keresd Bonzobonzijevics tovĂĄbbi akciĂłit termĂŠkeink kĂśzĂśtt!


Jelenlegi ára: 499 Ft
Az aukció vége: 2016-12-14 17:18 . HĂĄztartĂĄsi citromsav por / 500g - tisztĂ­tĂłszer - Jelenlegi ára: 499 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése