2016. augusztus 30., kedd

AZ INTUÍCIÓ TANULHATÓ - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Bár Ön most egy könyvet tart a kezében, valójában egy egész tanfolyamot kap ajándékba:  
új módszereket és utakat a magabiztossá és kiegyensúlyozottá váláshoz.
Egy olyan időszakban, amikor a felszínen egyre nagyobb repedések keletkeznek, mind nagyobb jelentőséget kapnak a belső értékek. A bensőnk tulajdonképpen nem más, mint a saját hazánk, az intuíció pedig egy olyan belső adottság, amelynek segítségével könnyedén megbirkózhatunk a mindennapok kihívásaival. Ráadásul e készség könnyűszerrel elsajátítható: nincs ember, aki ne lenne a birtokában, s ne bízhatná rá magát nyugodt szívvel.
„ Az intuíció révén teljesen más irányt vehet az életünk. Az elkövetkező oldalakon szép lassan bevezetem Önt az általam használt gyakorlatokba. Ily módon nemcsak a tanfolyamaimon résztvevők, hanem mindenki megismerheti az intuíció rendkívüli világát. Minden egyes fejezet közelebb viszi Önt intuitív képességeinek, valamint egyéni alkotóerejének a felfedezéséhez. Az egyes részek elolvasását követően különleges képességeinek újabb és újabb aspektusával találkozhat. ”
Keltse életre az Önben szunnyadó intuitív képességeket a kötetben található gyakorlatok, képzeletbeli utazások és meditációk segítségével, hogy az eddig tudat alatt rejtőzködő erőket tudatosan használhassa, s a pozitív életszemlélet kialakítása révén boldogabbá tehesse napjait.
Amennyiben 2500ft felett vásárol tőlünk Budapesten ingyen házhoz szállítunk. 2500ft alatti vásárlásnál a könyvek Budapesten a 4-6 villamos vonalán bárhol átvehetőek a délutáni órákban hétköznapokon.
A könyveket banki átutalás esetén az összeg beérkezése utáni napon postázzuk.
10000Ft feletti vásárlásnál a postaköltséget átvállaljuk.
Sorszám: 4839


Jelenlegi ára: 3 700 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 04:50 . AZ INTUÍCIÓ TANULHATÓ - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése