2016. március 26., szombat

RAX Alpok Ausztria Kaiserbrunn*** 3 nap félpanzió - Jelenlegi ára: 39 900 Ft


 
Landgasthof Kaiserbrunn*** Hirschwang an der Rax
A Landgasthof Kaiserbrunn szállása Alsó-Ausztria déli részén található a festői Höllental-völgyben mindössze 3 km-re a Rax-felvonótól. A Kaiserbrunn teniszpályával rendelkezik, és ingyenes Wi-Fi internet-hozzáférést biztosít.
A szobák műholdas televízióval és hagyományos fabútorokkal felszereltek. A Landgasthof Kaiserbrunn kertjében terasz és játszótér áll rendelkezésre. A vendégek pihenhetnek az infravörös kabinban.
A Landgasthof étterme osztrák és nemzetközi ételeket, házi süteményeket és friss homárt szolgál fel.
A Landgasthof Kaiserbrunn ingyenes privát parkolót biztosít. A pár lépésre található Schwarza-folyón kenuzni és horgászni is lehet. A helytörténeti múzeum a szomszédban található.
 
 
Az utalvány a következő szolgáltatásokat tartalmazza, 2 személyre értendő :
3 nap/2 éjszak! a
bőséges félpanziós ellátás
A voucher 1 évig érvényes, és szabadon átruházható.
 Foglalás közvetlenül a szállodánál, foglaltság függvényében, az utalvány sorszámának megadásával.
Kérésre a foglalásban segítek.
 
Licitet nem törlök.
 
 
 
 
Rax Alpok
 
A Rax Alpok a Keleti Alpok igazi előbástyája, és Magyarországhoz legközelebb eső 2000 méternél magasabb hegye. Gazdag alpesi növényzet, érintetlen természet, festői táj várja mindazokat, akik időt szánnak arra, hogy felfedezzék a Rax Alpok csodálatos hegyvonulatait.
Az Alpok keleti nyúlványának 2000 méter fölé nyúló csúcsai a bécsiek és a magyarok egyik kedvenc túra és mászó helyét alkotják. Ideális kirándulási cél és szabadidős programlehetőségeket kínál családoknak és mindazoknak akik kedvelik az aktív pihenést, a friss hegyi levegőt, és a fant! asztikus panorámát ami a hegy csúcsokról a látogató elé! tárul.
Raxseilbahn – Rax-felvonó
A felvonó egész évben, minden évszakban rendszeresen közlekedik. Normál menetrend szerint minden fél- és teljes órában indítják, de sok látogató esetén akár 10 percenként is tudják indítani. 2160 m-es pályája során 1017 m szintkülönbséget küzd le, s utasát 8 perc alatt viszi fel a csodálatos Rax-fennsíkra, ahol hamisítatlan alpesi túraélmény vár mindenkit.
 
 
 
 
Semmering
A helyi túrapark 6 gyönyörű, különböző nehézségű útvonalból áll, így az edzett sportolók valamint a kényelmes sétákat kedvelők is kedvükre választhatnak. Zauberberg legmagasabb pontján álló Millennium-kilátóból egészen Bécsig és Magyaror­szágig is ellátni, ahonnan egy szimpatikus túraútvonal egyikén lesétálhatunk a völgybe. A hangulatos hegyi kunyhókban a vendégszeretet és regionális finomságok mellett friss hegyi levegő is vá! rja a kirándulókat. A Bikepark összesen 9 kilométeren kínál különböző nehézségi fokozatú mountainbike pályákat, külön a kezdőknek és a haladóknak. A 2009-es szezonnyitóra elkészült Bikepark bővítése óta még egy újabb pályával gazdagodott. A gyerekek és a felnőttek nagy kedvence egyaránt a "Monster Roller" névre keresztelt, óriás kerekekkel rendelkező roller, melyet a külön erre a célra kiépített pályán bárki kipróbálhat. Aki pedig inkább két lábbal, mint két kerékkel a földön jár, az a ZauberBAR teraszán ellazulva figyelheti a kerékpárosok attrakcióit.
 
Semmering fantasztikus túrázási, hegyi kerékpározási, északi gyaloglási, siklóernyőzési, nyári szánkózási, golfozási, sífutó és a síelő lehetőségeket kínál. Félúton található Bécs és Graz között, csak egy 1 óra autózásra Bécstől.
Budapest: 310 km
Könnyen és gyorsan megközelíthető, ! a magyarok és bécsiek körében is rendkívül népszerű síterület! .
STUHLECK
A Stuhleck az Alpok keleti peremének legmagasabb hegye, 1891-ben ez volt az első hegycsúcs, amelyet sível másztak meg. A terület a "Téli Sprt Bölcsője" megtisztelő címet viseli. A régió igazi paradicsoma minden sí és hóbarátnak. A fáradhatatlanok a késői órákban kivilágított pályán tudják meghosszabbítani a sínapot.
Különlegessége: j égkorcsolyapálya, jégkorongpálya, téli túraútvonalak, 5km. szánkópálya, 8 km. sífutópálya, snowboard park. ÚJ 6-os ülős lift! Új hegyi étterem!
Ajánlott útvonal: Sopron-Bécsújhely-Semmering (kb. 170 km)
Aprés ski: uszoda, szauna, lovasszán, lovaglás, teke, korcsolya, szánkózás, jégteke, téli túrázás, lovasszán, tenisz
Magasság: 782-1 640 m.
Pályák: 24 km sípálya, 9 km piros és 15 km kék pálya.
Liftek: 9, ebből 6 húzó-, és 3 ülőlift.
Szolgáltatások: hóágyú, snowboard f! unpark, sífutópálya, jéghoki, korcsolyapálya, szauna, szolárium, uszoda, tenisz, szánkópálya, síkölcsönzés, síoktatás.
HIRSCHENKOGEL
Európai szinten is kivételes éjszakai megvilágítása van a pályáinak, ezért is kapta a Zauberberg (Varázshegy) nevet.
Magasság:   1 000-1 360 m.
Pályák: 14 km ebből 1 km fekete, 6 km piros és 7 km kék pálya.
Liftek: 3, ebből 1 kabinos (8 személyes)-, 1 ülő (négyüléses)-, és 1 húzólift.
Szolgáltatások: hóágyú, éjszakai síelés, szánkópálya, éjszakai bárok.
 
 
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egye! ztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizár�! �lag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Fizetési határídő 5 munkanap, kérem csak akkor licitáljon, ha a fent leírtak megfelelnek.
Köszönöm, hogy elolvasta, sikeres licitálást, kellemes üdülést !
 
A Zau[: ber: ]g Semmering a bicikliparkjával és kirándulási lehetőségeivel nyáron is változatos szabadidős élményt nyújt. A milleniumi kilátótól indulva különböző túrautvonalak nyílnak meg a túrázást kedvelő látogatóknak, ahol felfedezhetik a Zauberg csodálatos világát. A Zauberg legmagasabb pontjaként a milleniumi kilátó es egyedülálló kilátást nyújt a Semmering-Rax-Schneeberg területre egészen a Bécsi-medencéig. A sok helyi kunyhós vendéglátóhely szívélyes vendéglátást nyújt és gondoskodik a kirándulók jó közérzetéről.
A Zau[: ber: ]g Semmering bikepark egy 7 km hosszú! területen különböző pályákat foglal magában és a megfelelő kínálatot nyújtja haladóknak és gyakorlóknak. Nem csak a bicajosoknak nyújt a Zau[: ber: ]g tiszta biciklis élményt, hanem családok is megtalálják itt a számításukat. Különleges ínyencséget kínál az egész család, kezdő biciklisek és céges kirándulások résztvevői számára egy menet a monsterrollerrel. A monsterrollerrel, védőfelszereléssel és sisakkal a family úton lehet legurulni a völgybe. A haladók a freeride-pályán technikailag magas színvonalú részeket, de szórakozást ígérő jumpokat is találhatnak. A teljes mértékben természetes downhill-pályán gyakorlott bicajosok gyorsan és meredeken juthatnak le a völgybe.
A különböző jumpokkal és elemekkel ellátott Slopestyle Parkban a freeriderek szabadon kitombolhatják magukat. A biciklipark egy másik fénypontja a völgyállomás melletti Northshore Park, amely különböző faele! mekkel van berendezve. Aki az ugrást nem akarja megkockáztatni, a l! egjobb rálátást élvezheti a bicajosokra a ZauberBAR terszáról.
Természetesen van lehetőség a legújabb biciklik és a teljes védőfelszerelés kölcsönzésére a Zau[: ber: ]g kabinos felvonó völgymegállójánál található biciklikölcsönzőben. Tapasztalt oktatóktól akár a bicajos-élménybe való bevezetést is kaphat bárki.
 
Nyári időszak
Hirschenkogel - Semmering
Egy- két órára fel a Zauberbergre.
Egész évben különböző tevékenységeket kínálunk, mint a sport és a kikapcsolódás. A modern felvonó a „ Magic Mountain Xpress” felviszi Önt a biztonságosan és komfortosan a Hirschenkogelre. Milleniums-ról – a csúcson a legszebb panorámát találja, élvezheti a Zauberberg csodáját. Sétáló és turista utak a Sonnenwendstein, Semmering, Stuhleck irányában találhatók igénybevételt igénylő túrák várják Önt.
Johannespromenade (Futás és Nordic Walking! )
Semmeringet futva élvezni...
Bekapcsolódás ebbe az útba kabinos vonat völgyi állomásánál. Ez az út kiválóan alkalmas egyaránt kezdőknek és azoknak is, akik csak élvezni akarják a szabadban töltött idejüket ez a szakasz a Durrgraben-hídhoz vezet. Kilométerenként, ill. fél kilométerenként táblák segítik Önt a trainingben.
 
 
Liechtenstein Strasse (Futás, Nordic Walking)
Út a jó kondícióban lévőknek...
Bekapcsolódás a Südbahnhotels-nél találja a trafiknál. Az útvonal megköveteli a fokozatos kondíció növekedését, ahol Ön a magassági fekvés következtében egy jobb eredményt ér el a trainingben, mintha ezt alacsonyabb szinten végezte volna.
 
Wolfsbergkogel (Futás)
Futási élvezet a tűlevéllel borított úton...
Bekapcsolódás erre az útra a Wolfsbergkogelnél a sportpályán teheti meg. Az út fenyőerdőn vezet keresztül, kiváló kilátá! ssal a Világörökség részéhez tartozó Semmeringi vasútra.
! Liechtenstein Strasse (Futás, Nordic Walking)
Út a jó kondícióban lévőknek...
Bekapcsolódás a Südbahnhotels-nél találja a trafiknál. Az útvonal megköveteli a fokozatos kondíció növekedését, ahol Ön a magassági fekvés következtében egy jobb eredményt ér el a trainingben, mintha ezt alacsonyabb szinten végezte volna.
Wolfsbergkogel (Futás)
Futási élvezet a tűlevéllel borított úton...
Bekapcsolódás erre az útra a Wolfsbergkogelnél a sportpályán teheti meg. Az út fenyőerdőn vezet keresztül, kiváló kilátással a Világörökség részéhez tartozó Semmeringi vasútra.
Semmering Vasút
Máig teljes üzemben működik. Európának első normál nyomtávú hegyi vasútja. Rendkívül nehéz domborzat és szintkülönbség miatt joggal nevezik a világ első hegyi vasútjának. A vasút tervezője, Carl Ritter von Ghega a korának megfelelő legújabb technológiát használta, hogy le! győzze az extrém meredekséget és kanyarokat.
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 39 900 Ft
Az aukció vége: 2016-04-16 13:19 . RAX Alpok Ausztria Kaiserbrunn*** 3 nap félpanzió - Jelenlegi ára: 39 900 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése